Knappt en vecka efter plusset på stickan, satt vi på planet mot London. Vi landade till extrem sommarvärme och det var så varmt så att de ropade ut varningar i butiker och på tunnelbanan och uppmanade att alltid ha vatten med sig. Lika glada för det (dock ganska svettiga) besökte vi massor av butiker, Star Wars mässan som Viktor sett så mycket fram emot och gick på musikaler.

Graviditeten kändes inte av mer än att jag var helt slut efter en hel dag i stan och att jag hade ett smått illamående från och till. Vi gick länge inne på Primark (båda som ligger på Oxford Street) och spanade på babykläderna då jag gärna ville få något litet med hem till vår bebis. Allra helst en kofta liknande den vi köpt när Frida väntade Lovisa. 
Men där fanns absolut ingenting som föll oss i smaken. Tills vi kom till Disney Store. 

Disney Store i sig självt är en magisk butik. All musik som spelas där inne kommer ifrån olika disney filmer och varje morgon har de en öppningsceremoni där de små besökarna får hjälpa till att öppna butiksdörrarna till personalens applåder. Denna snutt och filt förälskade vi oss i och blev det absolut första vi köpte till vår bebis, redan i vecka 7. Så mjuka, så fina och så speciella.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229