Efter att ha imponerat med att ha ätit en hel burk mat och nästan en hel burk fruktpuré var jag nästan övertygad om att William skulle sova hela natten. Ovan på all maten så visade han tydliga tecken på att sömnen inte var långt borta. Han slumrade till ett par minuter i soffan, men vaknade till med världens bushumör när vi skulle flytta över till sängen.

När han kom till ro igen så var det en väldigt orolig sömn, blöjor som läckte och pyjamasbyten mitt i natten. Uppstigning redan vid 07.30 och en väldigt missnöjd kille som absolut inte hade fått tillräckligt med sömn. Men nu, efter en två timmars vila, så håller jag alla tummar för ett bättre humör.

Det där humöret är verkligen som en berg-o-dalbana just nu, där han ena sekunden är en liten solstråle och nästa världens olyckligaste eller argaste bebis. Det är antagligen någon fas som spökar, samtidigt som där nog är både en och annan tand som är på väg.

Idag ska vi hinna in till stan för att säga upp våra gymkort. Det tar emot lite, men jag har inte besökt gymmet en enda gång sedan William kom till världen och under tiden så har nästan på alla våra favorit instruktörer slutat. Så tills vidare är det bättre att vara utan gymkort.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229