William hade något väldigt viktigt att ta itu med, så han höll sin mamma vaken en timme inatt. Mamman i sin tur blev så störd av sin täppta näsa och onda hals att hon i sin tur var vaken fram till 04.00. Men idag är vi tillbaka i rutinerna, William är på förskolan, Viktor är på utbildning med sitt jobb och jag ska passa på att vila upp mig en stund innan det är dags för hämtningen igen.

Idag är det dags att dra igång förberedelserna inför avresan till Stockholm på fredag. Kläder ska tvättas och starkare halstabletter ska inhandlas (om i fall att) och biljetterna till föreställningen vi ska se ska skrivas ut. Jag ska även försöka mig på att skriva ett par inlägg och ha på lager, så det inte står helt tomt här över helgen.

Viktor är supertaggad över att han och William ska ha "grabbhelg" och planerar för fullt vad dem ska göra, medan mamma och mormor är och roar sig i huvudstaden. Jag är lite orolig hur jag ska kunna sova utan min lilla kärlek, då det blir absolut första gången jag är utan William under natten. Däremot så är jag helt övertygad om att han och hans pappa kommer ha det så mysigt tillsammans och klara allt galant och egentligen så är det nog lite nyttigt för oss allihopa.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Men åh så mysigt med tjejhelg! Och vad mysigt för grabbarna att få egentid med varandra också!! 😍❤️ KRAMnouw.com/juliamalmgren
juliamalmgren
,
Och hur vacker är du inte?! 😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Men finaste du, tack så mycket ❤️❤️ Många kramar 😘nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229