"Vilken är din favorit årstid?" tycker jag alltid är en svår fråga. Var säsong har sin charm och jag kan alltid hitta något att längta till i varje. Så, jag har nog ingen klockren favorit, men här är några anledningar till att jag älskar vintern.

- Det dåliga samvetet för att man hellre stannar inne, finns inte denna säsong. Det är ingen som undrar varför man inte väljer att gå ut när det är smällkallt utanför dörren.

- Snö! Jag älskar snö! Här i Skåne blir vi sällan unnade sådan lyx, men det är något särskilt rofyllt med att se små vita flingor dingla ner utanför fönstret. Ett stort plus är ljuset som kommer hand i hand med ett snöklätt landskap.

- All planering av julstöket är något jag särskilt gillar. Att länge fundera på den perfekta julklappen till var person, att slå in paket, julbaket och allt pyssel hemma är något jag ofta tänker på redan i slutet av september.

- Att få mysa upp i soffan med tända ljus, en bra bok/film och tjocka filtar går helt i min melodi. För min del blir det oftast någon julfilm som jag redan sett 800 gånger.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229