Igår hade vi lite av en tuff dag. William vaknade tidigt, så tidigt att det egentligen hade varit dags att vila när vi tog oss iväg till förskolan. Jag stannade en stund efter lämningen och det blev ett tårfyllt hejdå även denna gång. Dock skickade en av pedagogerna ett sms om att han hade lugnat sig och var glad igen efter en stund.

Fram mot kvällen var det återigen en kamp att få honom att sova. Då har han ändå gått och gäspat, gnuggat sig i ögonen och visat andra trötthetstecken i åtminstone en timme innan vi påbörjade nattningen. På senaste tiden har nattningen tagit allt mellan 1 timme till 4 och fast än vi försöker tänka rationellt att han reagerar på förskolestart, tänderna som bryter igenom och att stämningen hemma har varit lite mer orolig på sista tiden, så kommer frustrationen krypande under fjärde nattningstimmen. I natt har han dessutom vaknat och skrikit (vad jag tyckte lät som skrik av smärta) tre gånger, vilket har gjort att jag har spenderat större delen av natten i soffan nynnandes och gungandes min snyftande ettåring.

Viktor har tagit på sig både lämning och hämtning på förskolan idag och tur är nog det för jag känner mig som ett vrak! Tårarna bränner konstant bakom ögonlocken och jag känner lite att katastroftankarna håller på att äta upp mig. Men, jag känner ändå att jag har näsan ovanför vattenytan och att det bara är tillfälligt, även om det inte är så roligt just nu. 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Massa kramar till dig! <3nouw.com/emmaengstrom
jonnasofieh
,
juliamalmgren
,
men vännen! hoppas verkligen de vänder, låter inte alls kul! ta hand om dig/er! massor med kramar! 🌷😚💗nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Det är nog bara nu, flera nätter med knaper sömn ihop med foglossning som blir allt värre, samtidigt världen skakar om sig utanför. This too shall pass 😘❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229