Vi är inne i någon fas nu där det är många gränser som ska testas. Man ska inte sova, pilla på allt som man vet att man inte får och andra små bus, bara för att se vart mamma och pappa säger stopp. Inget superbesvärligt egentligen, även om det är lite tråkigt att behöva lyfta bort en argt sprattlande ettåring ifrån bokhyllan/kökslådan med fryspåsar/mammas ansiktsprodukter för tusende gången.

Däremot, är det tröttsamt när ungen verkar vara väldigt obekväm med vad vi bara kan gissa är tänder. Man får absolut inte komma till för att titta och de egna fingrarna är långt in och gräver. Ett par morgnar har han ovan på allt också vaknat med väldigt kladdiga ögon, ett resultat ifrån fingrarna i munnen och sedan gnuggande i ögonen.

Som tur är, är det väldigt lite av dagen som går åt till det ovanstående. För det allra mesta är det världens härligaste charmtroll som lever loppan här hemma. Massor av pussar och kramar delas ut, dansar till nya favoritprogrammet och sjunger (han kan rörelserna till hela 4 sånger nu!). Det är så roligt att vara ute, men nästan roligare att vara på balkongen, som man nyligen vågat sig ut på själv.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
❤ då vet jag vad jag har att vänta 🤣nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
japp och det gäller att inte ge sig 🙈nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229