Dagens sug: Åh, ge mig blommor och grönska! Sedan jag steg upp imorse har jag varit så sugen på att fylla hela huset med blommor i alla dess slag. Om inget annat så vill jag åtminstone ersätta den döda orkidén som står i vardagsrummet.

Dagens fundering: Greta Gris har gått dygnets alla timmar när William var sjuk. Vi har sett alla avsnitt så många gånger nu att vi dels börjar kunna låtarna dem sjunger och börjar övertänka vissa delar alldeles för mycket.

Exempelvis, i ett avsnitt ska barnen i Gretas klass lära sig spela instrument. När barnens föräldrar kommer vid slutet av dagen får även dem visa upp att de kan spela. Bland föräldrarna finns Herr Tjur/Mr Bull. Där finns inga kalvar i klassen så vad gör han där? Om han hade blivit inbjuden för att visa upp när han spelar tuba så hade det kanske varit lämpligare att dyka upp under dagen och inte när barnen slutar? Ska han hämta någon vars förälder inte kunde hämta just den gången? Ja, ni hör ju...

Dagens wow: Från ena dagen till den andra. Plötsligt står William och balanserar själv kortare stunder! Han är inte alls medveten om att han gör det, men så häftigt! Jag kommer nog aldrig sluta förvånas hur dem plötsligt bara kan, de små.

Dagens behov: SÖMN! Halva dagen har jag känt mig som en zombie och även William har känts trött. Mindre nästäppt bebis och mer sömn tack!


Gillar

Kommentarer

MandyEriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229