Alltså, nej. Två av tre par gravidbyxor har nu gått sönder på ett eller annat vis och byxorna jag klickade hem från H&M fick jag meddelande om igår att dem var slut och kommer inte att komma. Vi åkte spontant ut till Väla för ett par dagar sedan, för att jaga fatt i något par så jag hade något, men hittade inget som föll mig i smaken eller i min storlek. Hittade dock en enkel ribbad klänning, men nu när jag provade den hemma så kändes den inte alls som något för mig. Får prova igen när jag är mindre negativ, men det här känns inte alls kul!

I ren protest mot att min H&M beställning gick tillbaka, klickade jag hem Bianca Ingrossos nya parfym. Så även om jag går byxlös så kommer jag åtminstone lukta helt fantastiskt.

Idag är sista förskoledagen för ett par dagar, då helgen följs av kompetensutvecklingsdagar och förskolan håller stängt. Kanske lika bra då William både hostar och är snorig och om det kommer någon reaktion efter sprutan så blir det som tidigast efter helgen. Dessutom så uppskattade han inte alls maten som bjöds under gårdagen, varken hemma eller på förskolan. Så riktigt kry är han nog inte.

När William sedan går ner för sin vila efter lunch idag hade jag tänkt titta lite på Hocus Pocus. Har ni sett den? Tycker den är himla söt!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Åh vilken otur med gravidbyxorna!! Tyckte du gjorde rätt som unna dig en parfym istället 😉 ha en fin fredag! 💗🌸nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Vad är oddsen att två byxor ska gå sönder på kort tid och att beställningen ska kallas tillbaka 😫 parfymen kom idag och luktar ljuvligt! 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229