Igår var det äntligen dags för BVCs hembesök. Det brukar egentligen vara lite tidigare, men eftersom att Gabriel föddes mitt under decembers högtider så var BVC stängt de flesta mellandagarna. När vi väl kom fram så kunde besöket bokas samma eftermiddag eller en vecka framåt. Vi valde det senare alternativet.

Så igår var det dags. Förmiddagen spenderades med att röja lite och rodda mellan Williams utbrott när han inte fick som han ville. Vid lunch tog Viktor med sig William och sov middag och jag fortsatte plocka lite. BVC-sköterskan kom, Gabriel blev vägd och undersökt och vi pratade lite allmänt och fick en ny tid i nästa vecka. Hon var väldigt nöjd med hur Gabriel såg ut och att han nu är om sin födelsevikt.

När hon hade gått väckte jag William och Viktor. Vi bestämde att dem skulle ta bilen hem till Viktors morföräldrar och att jag skulle ta Gabriel i vagnen för att hämta paket och sedan möta upp dem där.

Efter att ha blivit bjudna på fika och barnen blev bortskämda med små gåvor, gav vi oss av hemåt igen för att laga middag. Sedan lade vi oss allihop i sängen och nattade barnen, innan Viktor smet upp för att ta ett sent pass på gymmet.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Jag vill snusa bebis 😍💞❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Vi får boka dejt 🥰nouw.com/jonnasofieh
josefineso
,
Åh så söt! ❤nouw.com/josefineso
jonnasofieh
,
Tack så mycket 🥰❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229