​Direkt när annonsen rullade förbi i mitt Facebook flöde var jag fast, så fina! Är det något jag har blivit bättre på sedan jag blev förälder så är det att ta vara på idéer jag vill genomföra eller skaffa grejer jag vill ha. Livet är för kort för att gå och ångra sig över missade möjligheter eller att gå och gräma sig över att man aldrig köpte något som man ville ha där och då. 

Nu säger jag inte att man ska handla utan att tänka sig för, men jag tror att de flesta av oss kan känna igen sig av att ha den känslan av att ha lämnat butiken utan varan man har förälskat sig i och ångrat sig länge efteråt. Jag själv har haft den känslan alldeles för många gånger, men som sagt, det har blivit bättre. 

Så igår tog vi oss ut på vägarna för att besöka butiken, Heddas hus. Ett kort tag senare lämnade vi butiken med två stora påsar fulla till brädden (en uppsättning till min mamma och en till mig) och nu står dem utplacerade här hemma. Så underbart fina och jag är så glad att vi gjorde slag i saken och köpte dem!

På sista bilden syns förresten mitt absoluta favorit godis vid den här högtiden. "Fågelägg" med ren mjölkchoklad som jag helt klart skulle kunna äta ihjäl mig på. ​Vad äter du helst under påsken?

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fint 😍😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
dem är helt underbara 😍nouw.com/jonnasofieh
elista
,
så fina saker!! 😍nouw.com/elista
jonnasofieh
,
Tack, jag älskar dem 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229