Bullet journal - december feelings

​Halva november har redan passerat och julen börjar smyga sig in i min bullet journal. Jag jobbar mig fortfarande fram månad till månad för att hitta det perfekta månadsuppslaget, med pennan i ena handen och Pinterest i andra. 

Hitintills har månaderna fram tills nu (jag började i augusti) sett lite kala ut. Jag har testat olika sätt att lägga upp mina veckor på och gjort en del försök till så kallade "trackers" som bara blivit halvvägs i fyllda. I ren allmänhet ser det lite "meh" ut, men jag har inte blivit avskräckt, snarare tvärtom. 

Allt krut har istället hamnat i mina december uppslag. Nedre bilden visar en sida med en nedräkning i form av en ljusslinga, som ska fyllas i med olika färgpennor i takt med att dagarna går. Andra sidan är en översikt över alla barnen vi ska handla julklappar till (de vuxna hittas på sidan bakom) och jag är med än nöjd hur resultatet blev. Jag har lite fler listor planerade innan veckouppslagen ska komma på plats. Men det blir så bra och jag blir så nöjd, att drivkraften bara blir större och starkare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229