Brandorama

Hur tråkig är inte jag här inne då? Men några blogginlägg prioriteras verkligen inte när man står upp vill armbågarna med trots, tandsprickning och nattningar som aldrig verkar ta slut. När båda barnen bara skriker och bara mamma duger, då är det svettigt!

Men det är så det är nu och det är himla tufft. Kanske därför utslaget som envist håller sig kvar runt mina ögon inte försvinner. Det håller fast i stressen, hopplösheten och den enorma tröttheten som tynger kroppen. Men vi kämpar och det kommer bli bättre.

Till något helt annat. Idag har jag och barnen, tillsammans med mina föräldrar och ena syster, besökt öppethus på brandstationen. Där var smockat med folk, så när demonstrationerna hölls var det väldigt svårt att komma fram att se. Dels för William och dels för oss vuxna. Även om jag hade William på mina axlar till och från, så var det jobbigt för honom att se.

Förutom brandkårens utryckningsfordon så fanns även ambulans, polisbilar/bussar och bärgningsfordon på plats. Vi gick runt och kikade på alla fordon och William fick, något mot sin vilja, provsitta i en polisbuss. Det delades ut gnuggistatueringar, tidningar och reflexer, såldes korv och hölls tävlingar.

Kön till att provåka brandbil var så löjligt lång att vi inte ens försökte ställa oss i den, men William var glad bara att få se den åka runt och mumsa på korv.

Gabriel passade på att sova genom allt väsen, både från fordon och från folk. Inte förrän vi skulle in i bilen igen och vända hem, så slog han upp ögonen och var helt obrydd över vart vi precis upplevt. William bläddrade genom sin tidning och pratade om alla bilar han sett, hela vägen hem till mina föräldrar. 

Där åt vi lunch och lekte, i väntan på att Viktor skulle komma efter jobbet. Vi landade hemma igen strax innan 18.00 och då sov båda barnen i bilen. Vi unnade oss köpemat och nu sitter jag vid datorn för första gången på länge!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Waaah önska jag var där med Owen 😍❤
nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
jonnasofieh,
Kommer garanterat fler tillfällen! ❤️nouw.com/jonnasofieh
jessina
jessina,
Så trevlig! nouw.com/jessina
jonnasofieh
jonnasofieh,
Väldigt uppskattat 😊nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229