Godmorgon! Medan killarna fortfarande ligger kvar i sängen och sover, har jag smugit upp och hunnit både duscha och få i mig frukost. Känns himla ovant då jag brukar ha med mig William upp och inte få någon frukost förrän Viktor stiger upp vid 9-tiden.

Idag så kommer vi ha huset fullt och redan vid lunch dyker första besökarna upp. Frida och hennes familj kommer förbi för att titta på William och äta lite. Senare under eftermiddagen kommer Viktors bästa kompis och hans flickvän, och eventuellt dyker även Viktors bror in för att se hockeymatchen här.

Jag håller tummarna för att William har en bättre dag med magen idag, för det blir inte särskilt kul för någon med en superledsen bebis som inte riktigt går att ge tröst. När mamma var här en sväng i torsdags så började vi undra om han inte riktigt får tag när han äter och sväljer ner luft samtidigt. Dessutom tror jag att han kanske har fått en lättare förkylning, då han rosslar när han andas genom näsan emellanåt. Som tur är ska vi till BVC måndag morgon, så vi behöver inte undra särskilt länge. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229