Hela lördag förmiddag gick jag runt och små pysslade hemma. Försökte få ihop en plats till blöjbyte, försökte få ordning i lådorna bland minis grejer och lite allmänna hussysslor. Viktor ringde och sa att jag skulle bli upphämtad av hans syster vid lunch och att han skulle möta upp oss på Väla senare där vi alla skulle fika.

Något senare hämtas jag upp av Sofie och Frida, och skjutsades hem till Viktors föräldrar. Innanför dörren väntade vänner och familj, ett hus fyllt av dekorationer, framdukad mat och ett presentbord med allt man kan tänkas få till bebis. Tråkig som jag är, så har jag misstänkt att de har planerat något, men jag skulle aldrig kunna föreställa mig att de hade gjort sig så mycket besvär för min/vår skull, eller att det var så många som kom.

Vi fick presenter i mängder och skrattade lite smått när det upptäcktes att flera av gåvorna (av olika personer) hade girafftema! Vi blev bortskämda med inte mindre än tre blöjtårtor, flera blöjpaket och många bra-att-ha-grejer. 

​Tack så mycket alla som lade ner tid och energi på att sätta ihop det här till oss och tack för alla fina gåvor till vårt pyre. Vi är så tacksamma över att ni finns i vår närhet ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229