Hej, hallå tisdag!

Vad tycks om babyburriton? När alla pyjamaser tycks ha gått och gömt sig (eller vi helt enkelt har struntat i att ta på barnet en) så hänger Gabriel runt så här, inlindad i en filt. Han är, helt olikt sin bror, alltid kall om händer och fötter, så det är sällan han bara är i blöja. Medan William är tvärtom och har nästan aldrig kläder på sig, haha!

I skrivande stund sover båda barnen. William somnade efter två böcker i soffan och Gabriel sover i vagnen sedan hämtning på förskolan. Viktor slutar strax och jag sitter mest och blundar för kaoset som dragit över lägenheten. Medan vi båda har varit surisar så har städningen i princip varit noll.

Den älskade tvååringen har allt mer börjat uppskatta när hans föräldrar läser för honom. Han kommer i tid och otid springandes med en ny bok ifrån sitt rum och viftar under näsan på en och vill att man ska läsa. Ibland är där för mycket spring i benen och då stannar han bara en kort stund, innan han måste springa ett par varv. Men allt oftare sitter han tätt intill och lyssnar, pekar och pratar. Ibland läser han också boken samtidigt och försöker nästan överrösta.

Favoriterna just nu är Pettson och pannkakstårtan och Här kommer brandbilen.

Har ni några favoritböcker hemma?

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Alla känna böcker går varmt hem här eller böcker där han kan trycka på ljud knappar 😁nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Klämma och känna är ju så härligt 😊nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229