Snart är det dags för julböckerna att dekorera Williams bokhylla inne på hans rum. Han har tre tavellister upp på ena väggen där jag försöker rotera böckerna som sitter uppe med lite jämna mellanrum. Dels så blir det inte att vi läser samma böcker om och om igen och sen är det en himla snygg inredningsdetalj.

Jag försöker dessutom ha lite säsongsrelaterade böcker uppe, men helt klart att vi har flest av julböckerna. Alla dem på bild köpte jag hem under det förra året och jag ska erkänna att jag nog är sugen på några till. Pettson och Findus får julbesök, är en titel som gärna hade fått pryda lillemans hylla och det finns säkert fler som jag inte kan motstå när jag väl snubblar över dem.

Till min stora glädje så delar William min förkärlek till böcker och älskar att bläddra i böcker av alla dess slag. Vi läser lite varje dag och det är något vi gjort sedan han bara var ett par dagar gammal. Jag hoppas innerligt att vi fortsätter med det även för syskonet som snart är här!

Gillar

Kommentarer

Vardagligheter
,
Mysigt med julböcker! 😍 Längtar till min lilleman är stor nog att uppskatta böcker! nouw.com/vardagligheter
jonnasofieh
,
Vi började läsa för William när han bara var ett par dagar gammal, mest för att sambon tyckte att det var svårt att komma på något att prata om. Även fast vår vilda 1,5åring inte alltid sitter still under tiden vi läser, så läser vi kortare böcker ändå någon gång under dagen bara för att hålla igång vanan och ofta så kommer han faktiskt och sätter sig bredvid till slut, med en egen bok att bläddra i 😊nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229