Igår morse så avslutade Viktor sitt sista natt pass och nu är det officiellt semester. Det firar vi genom att åka på Gabriels 6 månaders besök på BVC, haha!

Men det är också en av de få grejer där vi behöver passa tiden till på hela semestern, vilket är himla härligt.

Vädret idag är lite gråmulet och jag kan inte låta bli att tycka att det är ganska skönt. Om inget annat så för barnens skull och då särskilt Gabriel har känts väldigt påverkad nu när graderna har legat närmare 30.

Så för att inte smälta bort igår, blev det en tur till mina föräldrar där det både blev glass och bad.

Bilderna är förresten från ett par dagar sedan när vi bestämde oss för att gå en kvällspromenad längst stranden. Kanske inte riktigt så avslappnande som vi hoppats, cyklisterna var skvatt galna och vi spenderade nog mer tid att undvika att bli nermejade än njöt av omgivningen. Viktor skulle dessutom vara lite rolig, så när jag bad honom ta någon bild på mig, slängde han sig ner på maken. Där av den lite roliga vinkeln på ena bilden, haha!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Åh, så underbart att äntligen vara samlad för semester, njut för fulla muggar nu (efter BVC besöket hehe). Här blir det jobb ett par veckor till, men sen!😍🌸👌🏼
Stor kram💜
nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Åh ja, det ska bli så härligt och om inget annat så blir det lättare när man kan ta vars en unge! Snart ska även du få slappa loss ❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Njut njut njut ❤😍nouw.com/sweetpeanutbunny
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229