Shoppingtokig, var det ja. Jag vet inte vad som hände, jag som brukar gå länge och fundera på de flesta köp. Gärna så länge att varan tar slut i min storlek eller slutar säljas.

Här står jag nu, men ännu mer tyg i mina ägor. Innan jag ens har satt saxen i dem jag köpte tidigare! Men av någon anledning kunde jag bara inte låta bli. Efter våra äventyr i Malmö, åkte vi en liten sväng ner till Stoff och Stil för att köpa lite förnödenheter till ett syprojekt (kommer bilder inom kort!).

När jag yrade runt i butiken efter dragkedjor, starkare sytråd och annat, sprang jag förbi ett bord med färdig uppklippta tygbitar. I all hast plockade jag på mig fyra stycken små bylten, med någon triumferande känsla att allt var möjligt och såg framför mig allt jag skulle använda dem till.

Jag fick dock trycka ner den plötsliga inspirationsvågen som flödade genom mig, då jag plötsligt stod och tittade på virkmönster av mjukisgiraffer och funderade på vilka färger jag skulle använda. Jag lämnade butiken, utan blivande giraff och med dyrare inköp än vad det hade behövt bli.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229