Idag är det kompetensutveckling på förskolan och därför stängt. Under gårdagen var vi endast med en kort stund på förmiddagen och fick sedan vinka hejdå när det var dags för barnen att gå ut. Han var dock trött redan då och stod mest och tittade på oss när vi sa hejdå, sedan för att gå bort till en av pedagogerna och titta på en leksak hon hade dragit fram.

Strax efter lunch, ringde dem från förskolan och sa att allt hade gått så bra så och att William nu låg och sov (?!) tillsammans med de andra barnen. Vi var välkomna att hämta vid 14.00. Det var en väldigt kramig unge som mötte oss i dörren på förskolan och pedagogen berättade lite om hur dagen hade varit.

Nu idag har vi först åkt på en del ärenden, där vi bland annat handlat lite nytt till Williams garderob som ni får se senare. Vi har även ätit lite lunch hos mina föräldrar och passade på att lämna en något försenad födelsedagspresent till min mamma. Efter att ha sovit en stund här hemma igen, så passade vi på att gå ut i det nya regnstället (ett hemma och ett på förskolan) och plaska lite i pölarna.

Gillar

Kommentarer

Momo
,
Hurraaaa för pölar 💦🤪nouw.com/momo
jonnasofieh
,
Tur där fanns vattenpölar fast dem hade asfalterat över hålen på parkeringen 👌🏻☔️nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
åh vad roligt att få plaska i pölar!
älskar att regnstället är i gult, så härlig färg!! 😍
nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Köpt på maxi! Det var nog föräldrarna som tyckte det var mest spännande med vattenpölarna😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229