Vi var som sagt på Gekås Ullared i måndags. Det blev lite spontant sådär, efter att Viktor hade råkat boka upp sig under helgen fast än jag hade pratat om att åka till en gårdsbutiks julskyltning hela veckan. Han ville alltså kompensera mig lite och det kändes som lite sista chansen att åka innan bebis kommer.

Det var helt okej med folk, men var gång vi kommer upp så påminns jag varför jag inte gärna ta med min sambo till Gekås. Vi hann knappt komma innanför dörren innan han suckar och stönar för att han tycker det är för mycket folk. Det kändes som att vi sprang förbi väldigt mycket och jag hann inte riktigt med att titta på allt (tror inte ens vi gick i den nya utbyggnaden?), men lite smått och gott fick följa med hem. Bland annat dessa kläder med jultryck till William!

Tjocktröja 59,95 kr // byxor 59,95 kr // tomte tshirt 39,95 kr

Perfekta att busa runt i på förskolan eller att bara ha hemma. William älskar joggingsetet med dinosaurier och kommer ofta släpandes på tröja eller byxa sägandes "mamma, wow, grrrrr".

Till bebis blev det absolut ingenting. Där fanns inget som föll oss i smaken direkt, då allt antingen var väldigt rosa eller väldigt blått. Samma sak med kläderna i Williams storlek, det är verkligen antingen eller färgmässigt och som jag ständigt tjatar om, så vill jag inte att blått (eller rosa för den delen) ska vara det enda alternativet för våra barn.

Gillar

Kommentarer

escali
,
gud så söta små jumpsuits! Hope you have a lovely friday <3 nouw.com/escali
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229