Medan William var på förskolan i förmiddags så åkte vi på ärenden. Julkorten är nu postade, ännu en julklapp inköpt och lite annat smått ordnat. Så som en ny mössa till William att ha på förskolan och det blev inte mindre än fem par strumpor till bebis.

Viktor tog vilan med William (och passade på att sova själv) och jag fick för mig att baka. En tjuvtitt på resultatet kan ni redan se på min instastory, men här får det vänta tills imorgon när jag kan få lite bättre bilder. Men jag blev så glatt överraskad av resultatet och är mer än nöjd!

Efter att jag hade kladdat färdigt så var det dags att sätta igång med middagen. Då hade William och Viktor hunnit åka en sväng till Viktors morföräldrar och det var en väldigt glad liten kille som inspringande och ville såklart vara med. Han drog fram en egen skärbräda och tyckte att han skulle få låna kniven där jag satt och skar lök, men som tur var blev han lika nöjd med en barnvänligare variant. Sedan satt han där med en egen liten lök och pysslade medan jag rullade köttbullar som aldrig förr.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Stora duktiga killen 😍😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229