Från att inte äta ägg alls till att nu ha gjort det varje dag i en veckas tid, förvånar alla runt omkring och inte minst mig själv. Jag vill bli en bättre matförebild för sonen och jag vill gärna att han ska äta frukost och se det som en självklarhet, men hur enkelt är det om ens föräldrar inte äter frukost? Vi blir bättre, som tur är.

Igår var det så himla varmt och härligt att det gröna har exploderat idag. Vi gick i t-shirt och William hade kort body och en tunnare tröja över, då det ändå blåste och han började hosta igen igår morse. Dock var han på ett väldigt humör igår och under utbrotten tycktes vi skymta både en och annan tand som inom kort tänkt göra entré. Hoppas de kommer igenom snart, det tär på oss alla när allt möts med skrik och tårar.

Vi mötte upp David igår eftermiddag och promenerade bort till deras morföräldrar för att hjälpa till med lite trädgårdsarbete och fika. Vi funderade om vi skulle stanna till på hemvägen och gunga någonstans, men efter många protester i vagnen så gick vi direkt hem och åkte ut och handlade istället.

I eftermiddag väntar lite kalas för Holly, men innan dess ska vi nog hinna med att mysa en del i solen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229