Dem här utbrotten tar verkligen all energi och lite till. För oss alla. Jag känner mig så tom och trött i huvudet nu om dagarna att jag inte vet vart jag ska bli av. Inte bättre blir det heller av att båda barnen är väldigt snoriga och sover dåligt.

Men jag har en game plan som jag drog igång redan imorse. Redan innan vi går till förskolan så börjar jag berätta att när han har ätit sin lunch på förskolan, då kommer mamma eller pappa och då ska han gå med hem. Har bett personalen att kommentera lite extra precis innan också, så det blir övertydligt att det är nästa steg.

Om det funkade? Jag förväntade mig ingenting när jag sprang över gräset bort mot förskolan och när jag stod i kapprummet och småpratade med en annan förälder som hämtade samtidigt, så kunde jag höra pedagogerna förbereda William på att han snart skulle hem. Han svarade genom att pipa missnöjt och kort där på kom han, hand i hand med en av pedagogerna hela vägen ut i kapprummet.

Det blev lite pip i protest och han försökte dra undan fötterna när jag hjälpte honom på med skorna. Han ojade sig hela vägen tillbaka hem, men annars ingenting. Som natt och dag. Tänker köra på samma vis imorgon igen och hoppas på samma framgång.

Annars idag har vi hunnit med att röja en hel del. Hela vardagsrummet är fullt av tvätt som hänger på tork, men så blir det när man inte har plats någon annanstans. Jag har även passat på att sortera om bland leksakerna, flyttat dem till bättre ställen och ska fortsätta lite imorgon.

Vi hann även med att handla inför veckan och bygga en stor tågbana.

Imorgonbitti ska jag försöka ta mig till gymmet och tillbaka innan William ska till förskolan och sen på eftermiddagen är det äventyrsdans om dagsformen tillåter.

Gillar

Kommentarer

Den här videon har dröjt lite. Den gick snabbt att spela in, men sen har den legat på datorn och väntat på att bli redigerad. Men sånt är livet.

Jag är lite mer bekväm denna gång, även fast det är jobbigt att titta på sig själv och fram för allt att höra, haha! Sen har jag en del klipp från sommaren som jag funderar på att sammanställa till en längre video, då jag tror det inte räcker till flera. Hade det varit kul att se?

Gillar

Kommentarer

Lyckan var obeskrivlig igår när i kom hem från affären och där låg en Bamse tidning på hallmattan. Det fanns knappt tid till att få av sig ytterkläderna, innan det prompt skulle läsas. Vilket vi såklart gjorde. Det är dock lite hackigt att läsa nu, dels så behövs det många pauser för att svara på den frekventa frågan "vad är det?" och sen är där en mycket nyfiken bebis som vill vara med och vända blad. Så det tar lite tid, men det går. Det är svårt att säga nej när han ber en att läsa.

Viktor har jobbat natt och ska sova bort förmiddagen, för att sen sticka på innebandy match. Han är mer eller mindre borta hela dagen. Kul.

Så jag har en tanke att vi ska ta oss bort till biblioteket som jag såg hade öppet idag. Kanske också lite lek ute, det beror lite på vad klockan blir. Något får vi ju roa oss med!

Gillar

Kommentarer