Igår fick jag så mycket avklarat att jag nog aldrig känt mig så produktiv tidigare. Efter att ha lämnat William på förskolan, gick jag hem med Gabriel och började ringa runt. Först till vårdcentralen för att få tid för utslagen jag haft runt ögonen under en månads tid. Jag hade tur och fick tid redan samma dag! Där efter ringde jag och pratade in ett meddelande till BVC, som senare ringde tillbaka och bokade tid till nu på fredag. Ringde också Tre och satt i telefonkö i en timme till Postnord bara för att få höra att jag bör höra av mig till företaget som skickat paketet (när det är posten som bestämt sig för att returnera paketet efter felsortering?!).

Fick i alla fall mailat företaget och förhoppningsvis hittar paketet rätt denna gång. Utöver det hann jag med att tvätta tre maskiner tvätt och starta en diskmaskin, innan vi drog iväg på Äventyrsdansen.

Vad tyckte då William om Äventyrsdansen? Till en början var det lite jobbigt, dels var det en ny plats men också massor av barn han aldrig träffat tidigare. Där var ett annat barn som grät till och från, som också tyckte att det var en tuff situation, som gjorde William ganska orolig.

Men han värmde sakta upp och kunde till slut släppa min hand och springa iväg lite själv. Jag var imponerad, då jag trott att jag skulle behöva ha honom i famnen hela dansklassen. Det kommer bara bli bättre för var gång och han har redan bestämt att nästa gång är det pappa som ska vara med och dansa.

Idag hoppas jag vara lika produktiv som igår och ska grovstäda vardagsrummet. Det var så härligt att få det gjort i sovrummet att jag bara vill fortsätta. Sen hade det ju varit lite trevligt om det var hyfsat städat när BVC ska göra hembesök imorgon.

Gillar

Kommentarer

Idag var det dags att komma tillbaka till förskolan igen. Jag har varit lite nojig hur Williams skulle ta det, det är trots allt nästan 3 månader sen han var på förskolan sist.

Men det var en väldigt glad kille som promenerade bort till förskolan och han hade knappt tid att vinka hejdå. Han gick in på gården som ingenting, med siktet inställt på en cykel han genast skulle upp på.

Medan William levde loppan på förskolan, så åkte vi och fixade gymkort till mig. Jag har funderat på det länge och har längtat lite tillbaka till gymmet och energin jag hade tidigare.

Så nu är det ordnat och det är bara att köra! Förmodligen blir det redan en stund imorgon. Hemma igen har vi planerat måltider för veckan, plus lite till. Jag har städat och tvättat medan Gabriel har sovit i två omgångar.

William och Viktor sover middag och Gabriel har precis vaknat. Därefter blir det att åka och veckohandla och antagligen kommer jag fortsätta städa sen.

Gillar

Kommentarer

8 månader och helt vild! Det har hänt så mycket på bara ett par få veckor. Han kryper, vilket vi är väldigt förundrade över. Hans storebror kröp inte en meter, så att ha en liten som plötsligt tar sig runt på egen hand och från ingenstans är vrålsnabb.

Dessutom har han kommit på hur man reser sig och gör det överallt. Det räcker att du vänder bort blicken i en halv sekund och då står han plötsligt upp någonstans. Som om det inte vore nog så går han gärna längst möblerna och har inga problem att skifta mellan exempelvis soffan och soffbordet. Men att ta sig ner, det är minsann inte det lättaste och det är många gånger om dagen man får springa och rädda en ledsen Gabriel som ”fastnat” stående eller krupit in någonstans där han inte kan vända.

Gabriel börjar bli alldeles för på tycker storebror. Ofta så att det börjar skrikas när han kommer för nära och ibland kan till och med andra sidan rummet räknas som för nära. Det är så pass, att Gabriel börjat tro att det är så man hälsar och han vrålar tillbaka.

Gabriel har börjat visa ett väldigt humör. Det är tydligt när han inte får som han vill, men lika snabbt som ilskan och tårarna är där, är dem ersatta av skratt och bus igen.

Gillar

Kommentarer