Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! Det regnar och mycket! Man kan röra sig utan att bli blöt av svett och inte känna sig slut efter bara ett par minuter.

Det hörs att jag är glad över den plötsliga temperatur sänkningen och regnet va? Visst har det varit härligt med värme och sol, men det har tagit väldigt hårt på oss alla. Barnen har sovit dåligt och varit olyckliga om dagarna. Vi föräldrar har varit rastlösa och samtidigt inte orkat göra något. Usch!

Men nu, när Gabriel visade trötthetstecken och regnet vräkte ner, tog jag med mig William och paraplyerna ut.

Vi gick bara precis i närområdet, men det räckte alldeles utmärkt. Det blev många stopp på vägen, bland annat för att kika ner i alla brunnar där vattnet porlade ner eller bara för att lyssna på hur vattendropparna träffade paraplyt.

Vi har inget alls planerat idag, mer än att jag ska försöka mig på att hämta ett paket på posten. Kanske att vi går ut en stund sen igen och hoppar i vattenpölarna.

Gillar

Kommentarer

Efter att ha varit igång hela dagen och ordnat hemmafix och ärenden, så åt vi middag för att sen gå ut och spela fotboll i kvällssolen.

Det märktes att William var något trött, då han skrattade åt minsta lilla så att han nästan trillade omkull. Gabriel, däremot surade lite. Har han inte sovit så har han varit gnällig och obekväm. Dessa bråkiga tänder!

Vi hade det trots allt riktigt mysigt den kort stunden vi var ute och sprang. William fick ur sig sista buset innan läggdags, även om han kämpade i nära en timme att hålla sig vaken.

Gillar

Kommentarer

Igår chansade vi och drog iväg till stranden. Det var ruggit varmt och det kändes som lite hit or miss med stranden. Skulle det vara olidligt varmt och packat med folk?

Båda barnen höll sig vakna i bilen denna gången och redan på parkeringen hade vi tur. Trots många bilar hittade vi plats nästan direkt och väldigt nära stranden. Vi behövde gå en liten bit för att hitta plats att lägga ut våra grejer och förutom att William helt balla ur för han fick sand i sina foppatofflor, gick även det väldigt smidigt.

Inte nog med att det fläktade himla skönt, så tack vare att det var så långgrunt, var det väldigt behagligt i vattnet. Svalkande, men inte kallt.

Det blev succé hos båda barnen. Dem hade nog kunnat vara i och bada tills tidens slut utan problem. Till och med föräldrarna hade det så bra och härligt att nästa gång dem tittade på klockan hade över 1,5 timme redan passerat.

Det blev dessutom Gabriels första utflykt till stranden och han älskade det!

Badkläderna snurrar nu runt i tvättmaskinen och trots att vi alla har duschat, så hittar man sand lite varstans fortfarande. Men det var en given succé och jag tror att det kan bli fler besök redan innan veckan är slut.

Gillar

Kommentarer