Igår morse så avslutade Viktor sitt sista natt pass och nu är det officiellt semester. Det firar vi genom att åka på Gabriels 6 månaders besök på BVC, haha!

Men det är också en av de få grejer där vi behöver passa tiden till på hela semestern, vilket är himla härligt.

Vädret idag är lite gråmulet och jag kan inte låta bli att tycka att det är ganska skönt. Om inget annat så för barnens skull och då särskilt Gabriel har känts väldigt påverkad nu när graderna har legat närmare 30.

Så för att inte smälta bort igår, blev det en tur till mina föräldrar där det både blev glass och bad.

Bilderna är förresten från ett par dagar sedan när vi bestämde oss för att gå en kvällspromenad längst stranden. Kanske inte riktigt så avslappnande som vi hoppats, cyklisterna var skvatt galna och vi spenderade nog mer tid att undvika att bli nermejade än njöt av omgivningen. Viktor skulle dessutom vara lite rolig, så när jag bad honom ta någon bild på mig, slängde han sig ner på maken. Där av den lite roliga vinkeln på ena bilden, haha!

Gillar

Kommentarer

Tiden går för fort. Hur kan det redan vara ett halvår sedan Gabriel kom in i våra liv? Är det ens möjligt?

Han är 6 månader och den största flörtisen jag någonsin mött. Han söker ögonkontakt och när på stirrar ut en tills man möter hans blick.

Gabriel har nu mer två tänder, då den andra precis bröt igenom här i dagarna. Han sitter hyfsat stadigt men glömmer ibland av sig och tippar över hur många gånger man än försöker sätta honom upp igen.

Han har upptäckt att man ”försvinner” när man lämnar rummet, även om det bara är för ett par sekunder och det är inte helt ovanligt att krokodiltårarna startar så fort man vänder ryggen till ( även fast man sitter väldigt bekvämt i den andra förälderns knä ).

Storebror är det roligaste som finns. När han susar rundor eller apar sig framför lillebror så bryter dem båda ut i skratt. Även om det förekommer några smygnyp från William sida så skiner Gabriel upp var gång han är i närheten.

Älskade, älskade Gabriel. Hur lyckliga vi är att vi har dig.

Gillar

Kommentarer

I förmiddags var vi iväg igen för att plocka jordgubbar. Viktor fick ju aldrig chansen att plocka sist och de fyra lådorna vi hade med oss hem, var slut mycket snabbare än vad någon av oss förväntade sig. Gabriel slumrade till i bilen och brydde sig inte ett dugg om jordgubbar eller storebrors tjoande. Stackaren har kämpat med tand nr 2 ett par dagar och äntligen bröt den igenom igår. Inte konstigt att man sover alla chanser man får då.

Det var himla mysigt och denna gång åkte vi hem med hela 10 lådor jordgubbar! Vi som inte ens är några storätare! Men dessa var väldigt söta och goda och det säger mycket, när det kommer ifrån någon som inte ätit jordgubbar mer än i två (tre?) år.

Gillar

Kommentarer