Long time, no see. Mellan trotsade tvååring och pipig fem månaders bebis har tiden varit knapp och dessutom har jag varit så galet trött.

Min kropp har väl inte gillat de snabba väderskiftningarna och jag har somnat sekunderna efter barnen.

Ni har dock inte missat särskilt mycket. Vi har tagit vara på de sista dagarna på förskolan innan ”sommarlovet” och försökt ordna så mycket som möjligt inför Sweden Rock.

Nu i dagarna så har varit ute ett par gånger (hehe) på Väla och fick då bland annat med oss de här tröjorna hem. Fick först syn på dem på HMs app, men när det knappt några storlekar kvar och priset var löjligt bra, så blev jag mer än glad när jag såg att dem fanns kvar ute i butik i närheten av oss.

Där var galet med folk ute och handlade, så man fick nästan armbåga sig fram på barnavdelningen. Men där fanns tröjor kvar, i storlek till båda barnen.

När jag ändå stod och letade storlekar, skickade jag lite snabbt och hörde med Nathalie/@Sweetpeanutbunny om jag skulle köpa en till hennes Owen och det ville hon gärna. Alla små killar kommer vara så fint matchande i dessa tröjor i sommar!

Gillar

Kommentarer

När Viktor kom hem, drog vi på oss kläderna och åkte iväg till Väla. Jag hade fått syn på en T-shirt som jag gärna ville ha till barnen och såklart fanns det inte på nätet. Så inte nog med att mina små kommer vara matchande i sommar, de kommer även matcha med Nathalies/@Sweetpeanutbunny Owen, som vi också handlade en tröja åt.

Därefter handlade vi med oss lite fika och tog vägarna förbi mina föräldrar. William satte genast igång med att leka med den nya båtbanan som stod redo i trädgården. Gabriel pratade allt vad han orkade med alla som ville lyssna. Han har varit så flörtig idag att han har smält mammas hjärta många gånger om.

Viktor är över sin bror och ser på VM finalen (tror jag det var?), barnen sover och jag ser fram emot en helt ny vecka.

Gillar

Kommentarer

Grattis på morsdag alla mammor där ute! Jag hoppas ni får all uppvaktning och uppskattning ni är värda.

När jag smög upp imorse så stod det en bukett vita rosor, en chokladask och ett handskrivet kort på köksbordet. Så fint!

Viktor är iväg och spelar paddel, barnen sover och jag passar på att slökolla på youtube innan man är behövd igen.

Mina små älsklingar ❤️

Gillar

Kommentarer