Det är alldeles för sällan vi hyllar och stärker varandra i den här världen. I sociala medier är det lätt att bara snabbt trycka ”like” och skrolla vidare, utan att egentligen reflektera på vad man precis sett.

Ett löfte jag gav mig själv för en tid sedan, är att oftare stanna till och uppmärksamma när jag gillar något. Sedan berätta det för personen bakom. Exempelvis ett bra blogginlägg eller en fin bild. Det tar inte många sekunder att skicka iväg en liten kommentar att man tycker om det någon gör.

Så här nedan, tänker jag ge lite kärlek till några av mina favoritmammor här på nouw!

Har du inte läst Julias blogg tidigare, så har du missat något. Hon skriver många personliga inlägg men även massor om livet som småbarnsförälder, inredning och shopping. Nyligen har hon tillsammans med sambo och dottern Nowalie flyttat till hus som hon även delar med sig om på sin blogg.

Jag har dessutom pratat med henne ett flertal gånger och kan intyga att hon är lika härlig som hennes inlägg ger sken av.

Inte nog med att Nathalie är en föregetts arbetskollega, hon är dessutom släkt med min sambo! Nygift och mamma till en av Williams kompisar Owen, delar Nathalie ofta med sig av de smaskiga bakverk hon drar ihop och hur det är att balansera familjelivet med det tuffa yrket som socionom.

Vi hinner inte ses särskilt ofta, men det finns nog ingen som jag taggar så ofta på Instagram som Nathalie. Finns nog inte många som blir så arga för min skull heller, haha!

Frida tillhör också sambons släkt! Frida är mamma till busungarna Lovisa och Ludwig och studerar just nu till att bli lärare. Tyvärr uppdaterar hon inte så ofta längre, men när hon skriver handlar det oftast om mysiga familjedagar, studierna eller om härliga bakverk.

Om vi skickar henne lite kärlek, kanske hon har tid att uppdatera lite, lite oftare!

Första gången jag träffade Jasmine var på föräldragruppen med William. Det visade sig senare att hennes sambo (numera man!) jobbade med min pappa och vi umgicks lite till och från. Just nu har Jasmine upptagit bloggandet igen efter en längre paus och delar nu med sig om vardagen och känslorna efter en tuff tid.

Världens härligaste trebarnsmamma till Espen och tvillingarna Bonnie och Bianca. Hon blandar matbilder som får det att vattnas i munnen, glimtar av deras fantastiska lägenhet (som de snart lämnar för ett hus de nu bygger!) och den ibland något kaosartade vardagen med tre småbarn.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Igår blev det tomt här, men det fanns verkligen inte tid till att komma loss en längre stund. Viktor började tidigare på jobb igår, så jag hann knappt hämta William på förskolan innan han behövde åka.

Men vi hade så mysigt ändå. William har på nytt fått upp ögonen för böcker efter en lång period där han knappt hade tid att sitta stilla när man försökte läsa för honom. Nu läste vi bok efter bok och han kunde inte få nog. Denna mamman njöt ska ni veta!

Efter att ha återkopplat med BVC i måndags, kom vi överens om att jag ska föra dagbok över Williams sömn fram tills nästa besök, för att se om något kan ligga bakom de många uppvaken under natten. Såklart var jag tvungen att logg föra detta lite snyggt i min bullet journal.

Gillar

Kommentarer

Hej hopp, nu är vår Gabriel hela två månader och imorgon 9 veckor!

Den här sötnosen visar så mycket personlighet all redan och bjuder på så många leenden att föräldrarna smälter bort. Han söker ögonkontakt och pratar med både ljud och kropp.

Nackträningen är inte lika plågsam längre och det är nästan så han rullar över, när han ligger på golvet. Vid sista BVC besöket hade han passerat 5 kilos gränsen och var strax över 57 cm lång.

Det är oftast tidiga morgnar som gäller för denna kille, men vad gör det när man blir överöst med skratt och leenden.

Gillar

Kommentarer