Imorse ringde Viktors larm 04.00 och väckte båda barnen och mig. Viktor sov vidare som ingenting. Efter en del stök, följde Gabriel med sin pappa upp då blöjan hade läckt och jag blev kvar en liten stund så att William somnade om.

Han sov dock inte länge alls och hade himla humör ända fram till att det var dags att gå till förskolan. Det blev riktigt rörigt där ett tag, då William blev ledsen för att han var trött och Gabriel blev ledsen för att han vaknade av storebrors tårar. Men så fort vi öppnade dörren till förskolan, var morgonens stök som bortblåst och en väldigt glad William skuttade iväg.

Med Gabriel i vagnen, gick jag en lång promenad istället för en powerwalk. Kände mig så mossig i huvudet att jag aldrig hade orkat hålla tempot en längre sträcka och jag var åtminstone ute och rörde på mig. Hade sällskap av mamma i telefonen och innan jag vände hem, stannade jag i närbutiken och köpte lunch.

På mammas recommendation blev det en färdig sparris sallad, som jag köpte en bit rökt lax till. Hemma toppade jag denna med avokado jag hade i frysen och lite olika fröer. Blev verkligen supergott!

Ska alldeles strax hämta William igen, sen tror jag minsann att jag också ska sova lite när han vilar. Hoppas bara Gabriel går med på det han också!

Gillar

Kommentarer

Det var inte bara nya kuddfodral som klickades hem från H&M. Det blev en uppdatering i Williams garderob också.

T-shirtarna ovan föll jag pladask för, särskilt då den blivande tvååringen har lite av en grej dinosaurier (åtminstone den i Greta Gris).

Ni kan tro att den star wars tokiga pappan blev glad när han såg dessa. I vanliga fall hade jag inte köpt hem en svart tröja, men den här var ändå lite kul när han kan matcha sin pappa. Tror att den kommer vara snygg ihop med de röda byxorna han har.

Den här tunnare hoodien åkte med av bara farten. William har sen tidigare bara en tröja med dragkedja, alla de andra tjocktröjorna drar man bara över huvudet, så tänkte att vi skulle prova. Den han har sen innan är dessutom i ganska tjockt material, så att vår varmblodiga unge hade aldrig klarat att ha den under en jacka.

Sen har också hans mamma en förkärlek till mupparna och blev inte direkt ledsen när hon scrollade förbi den här.

Gillar

Kommentarer

Först en timme efter att jag hämtade William från förskolan somnade han. Knappt 30 minuter senare var han vaken och väldigt ledsen. Samtidigt som jag försökte trösta min snart-2-åring, så tyckte min 5 veckors att han blev väldigt ensam där i sitt babynest och grät han med.

Med två ledsna barn i famnen, kändes det oerhört skönt att veta att Viktor snart slutade på jobb och ännu en famn skulle finnas tillgänglig.

Viktor och William tog nyss med sig Viktors bror David och åkte iväg till maxi. Den lilla vilan började göra sig allt för väl synlig och vi hade nog till slut blivit ovänner allihop om det inte hade blivit lite miljöombyte.

Jag röstar för tidig nattning.

Gillar

Kommentarer