06.28 föddes vår andra prins, Gabriel. Vi mår alla bra, har fått komma hem och väntar nu in att även storebror William ska komma hem från mormor och morfar.

Gillar

Kommentarer

God jul allihopa! Hoppas ni får en riktigt underbar jul och får spendera denna med nära och kära, njuta av härlig mat och ha lugnet till att bara ta vara på högtiden.

Vi har varit hos Viktors föräldrar under förmiddagen och är nu hemma för att William ska få sova en stund. I eftermiddag styr vi färden hem mot mina föräldrar för att fira lite där.

Gillar

Kommentarer

Vecka 41 ( 40 + 0 )

​Igår passerade vi bebis beräknade födelsedatum och det ska erkännas att när vi satt i soffan under kvällen så kände jag mig nästan på lite ledsen. Såklart att jag hade ett litet hopp om att bebis redan skulle vara här och det kändes tungt och ledsamt att det inte var så. Idag finns inte dem känslorna kvar och mitt logiska tänkande är tillbaka. Datumet är trots allt bara en uppskattning! Nu har jag nästan på ställt in mig på att bebis kanske inte ens dyker upp förrän i nästa år.

Jag har haft lite sammandragningar, men inget tecken på att det skulle dra igång. Vi försöker hålla oss sysselsatta här hemma med små projekt, då jag egentligen inte orkar åka på några äventyr (och vem vill ge sig ut i kaoset som råder såhär dagarna innan jul?). 

Måendet är som i förra veckan. Jag är trött och tråkig, men passar på att sova när William gör det. Mycket foglossning och konditionen är som bortblåst. Är galet rund i ansiktet och det känns som att jag samlar på mig något galet med vätska lite var stans. 

Bebis verkar trivas och ha det bra. Denna är fortfarande väldigt aktiv om dagarna och har nu också börjat stöka en del på nätterna. Kanske för att jag är uppe och kissar stup i kvarten? 

Gillar

Kommentarer