William var mycket piggare igår och kändes inte alls lika varm. Men när vi kollade tempen strax innan läggdags så låg den ändå på 37,9, så vi tar det säkra före det osäkra idag och håller honom hemma från förskolan. Känns lika bra, särskilt då dem har ute dag och är ute hela förmiddagen. Det är trots allt inte mindre än minus sex grader denna måndag, brr!

För att underhålla det något piggare barnet igår, plockade vi fram lite pepparkaksdeg, kakstansar och kavlar. William fick en egen liten degklump att pyssla med och stansade loss med alla formar han kom över. En del hamnade i magen också, såklart!

Särskilt många pepparkakor blev det inte, men William tyckte det var roligt en liten stund och han fick prova på något nytt. 

Gillar

Kommentarer

Vecka 37 ( 36 + 0 )

En ny lördag och en ny preggo vecka startar. Dem börjar bli lätträknade och innan vi vet ordet av har vi vår nya och fjärde familjemedlem här! Bebis är i princip färdig för omvärlden nu, men ska bara lägga på sig lite vikt fram tills att det är dags.

Mina misstankar om att bebis nu ligger med huvudet ner (svårt att missa med de klockrena sparkarna under höger revben hela veckan) och förhoppningsvis vänder sig inte igen. Den här veckan har nog varit lite jobbig för oss alla, vi har varit förkylda i olika grad allihopa och jag har känt mig extremt orkeslös och har har begynnande huvudvärk som inte blivit något under flera dagar. Men alla värden såg bra ut hos barnmorskan igår, så hon misstänkte inte att det var relaterat till graviditeten.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt och jag håller tummarna för mer sömn i natt. Natten som varit bjöd på en William som höll på att brinna upp och var väldigt orolig. Redan vid 05.00 blev det uppstigning och febern har varit allt mellan 38,1 till 39,4 på vår lille kille. Som tur är, har han i stort sett varit sig själv hela dagen. Kanske lite mer pipig och kramig, men har ändå kunnat springa iväg och leka lite med sitt och viljat vara med att hjälpa till. Förhoppningsvis är vi alla piggare imorgon!

Gillar

Kommentarer

Vi var som sagt på Gekås Ullared i måndags. Det blev lite spontant sådär, efter att Viktor hade råkat boka upp sig under helgen fast än jag hade pratat om att åka till en gårdsbutiks julskyltning hela veckan. Han ville alltså kompensera mig lite och det kändes som lite sista chansen att åka innan bebis kommer.

Det var helt okej med folk, men var gång vi kommer upp så påminns jag varför jag inte gärna ta med min sambo till Gekås. Vi hann knappt komma innanför dörren innan han suckar och stönar för att han tycker det är för mycket folk. Det kändes som att vi sprang förbi väldigt mycket och jag hann inte riktigt med att titta på allt (tror inte ens vi gick i den nya utbyggnaden?), men lite smått och gott fick följa med hem. Bland annat dessa kläder med jultryck till William!

Tjocktröja 59,95 kr // byxor 59,95 kr // tomte tshirt 39,95 kr

Perfekta att busa runt i på förskolan eller att bara ha hemma. William älskar joggingsetet med dinosaurier och kommer ofta släpandes på tröja eller byxa sägandes "mamma, wow, grrrrr".

Till bebis blev det absolut ingenting. Där fanns inget som föll oss i smaken direkt, då allt antingen var väldigt rosa eller väldigt blått. Samma sak med kläderna i Williams storlek, det är verkligen antingen eller färgmässigt och som jag ständigt tjatar om, så vill jag inte att blått (eller rosa för den delen) ska vara det enda alternativet för våra barn.

Gillar

Kommentarer