När vi kom hem igårkväll efter handledarkursen möttes vi av mina föräldrar och en något ledsen William, som precis vaknat av något. Fick höra att han hade svalt lite avigt under den stunden vi varit iväg och att dem trodde att han nog hade ont i halsen. Han kändes lite varm och besvärad, så med en liten dos alvedon i kroppen, vinkade vi hejdå till både Viktor (som skulle spela hockey) och mina föräldrar och kröp i säng.

Imorse febersvettades William och svalde fortfarande lite klumpigt. Över det så rosslade han lite när han andades och kändes matt, så vi bestämde att hålla oss hemma ifrån förskolan idag. Jag hade tid hos sjukgymnasten nu på morgonen och därefter åkte vi vidare till maxi för att fylla på förråden, nu när Viktor ska vara iväg hela helgen.

Lite snabbt och lätt slängde vi ihop lite pannkakor, för att inte hamna alldeles för sent i rutinerna och William tyckte det var extra lyxigt när han dessutom fick lite chokladsås till sin andra pannkaka.

Viktor har precis gått ut för att möta sin skjuts och William sover sen en stund tillbaka. Jag ska försöka ta i tu med kladdet efter lunchen och hinna kika lite i min bullet journal.

Gillar

Kommentarer

Av olika anledningar så hade dem inte hunnit ut och leka på förskolan igår. Så efter lite vila och mys här hemma gav vi oss ut till närliggande lekplats för att springa av små busiga ben.


Nja, lekplatsen var väl spännande i fem hela minuter innan han vandrade iväg för att upptäcka brunnar, ramperna upp för entrétrapperna och buskarna runt husen. Hela tiden högt tjoande och väldigt nöjd över att det ekade mellan husväggarna. Efter att ha gått upp och ner ett par (hundra) gånger för rampen närmast, packade vi alla in oss i bilen och åkte iväg för att handla det som fattades till middagen.

William somnade i egen säng efter knappa tjugo minuter, lyssnade på Alfons Åberg. Poäng till mamma!

Gillar

Kommentarer

Smått, smått börjar jag komma igång i min jul BuJo. Här ovan syns adresslistan över dem jag skickar ut julkort till vart år. Det kommer underlätta enormt då jag hitintills har suttit och varje år och letat adresser på nätet, vilket i sig är ett enormt jobb då vi skickar runt 18-25 julkort.

Annat som så småningom ska ta sig in här är:

- Recept, ska skrivas in bakifrån så att allt finns på samma ställe.
- Lista över dem vi ska handla julklappar till
- Lista över vad barnen får i julklapp och av vem

Och så mycket annat.

Gillar

Kommentarer