Vi hade egentligen tänkt oss en lite större utflykt idag, men varken jag eller William har sovit särskilt bra i natt och jag vaknade dessutom upp med foglossnings smärtor i både rygg och ben. Kändes mindre kul att åka en längre sträcka bara för att komma fram och ha att både jag och William inte riktigt orkade.

Men något behövde vi göra. William var rastlös sedan han slog upp ögonen imorse och hittade på alla hyss han kunde komma på. En lugn dag hemma var alltså inget alternativ.

En kort biltur senare gick vi återigen runt bland djurinhängnaderna på hembygdsparken. Till Williams skräckblandade förtjusning så var hästarna och fåren väldigt pratsamma idag och han svarade glatt tillbaka. Vi gick upp i Pytteskogen, mest för att komma undan solen en stund och lekte lite bland grejerna som fanns där. Innan vi bestämde att det var dags att åka hem, beställde vi in massor med glass som vi festade loss på. William smakade ett par skedar innan han klargjorde att smoothies var det enda för honom.

Gillar

Kommentarer

Det är tufft i den här värmen, det ska erkännas. William har svårt att komma till ro, särskilt under dagtid och vaknar ofta under nätterna och är ledsen. Vi vuxna är inte heller särskilt lyckliga över att lägenheten känns som en bastu, men vi kan åtminstone själva svalka oss på ett eller annat vis. Även om det stundvis känns förgäves då man kommer ur duschen lika svettig som när man gick in.

William är inte ens i närheten att sova och jag börjar fundera på vad vi istället ska aktivera oss med. Det bästa hade varit om han hade sovit en stund, men om inte det är ett alternativ får vi göra något annat så han kanske somnar lättare till kvällen. 

Gillar

Kommentarer

Viktors brors sambo var nyligen iväg utomlands och besökte släktingar och när hon kom hem igen hade hon med sig presenter till barnen. William fick ett par joggingbyxor i mörkgrått med bland annat Musse Pigg på. Något stora, men kommer passa hur bra som helst och antagligen mycket snabbare än vad vi tror. Särskilt nu när det väntas förskolestart runt hörnet, så lär det behövas kläder i mängder!

Mini i magen blev också bortskämd, med hela två uppsättningar kläder. Även dessa är Disney prydda och det är väl ingen hemlighet att mitt Disney älskande hjärta föll för dessa direkt. Ser så mycket fram emot att få plocka fram dessa när det väl är dags.

Gillar

Kommentarer