De senaste dagarna har minst sagt varit intensiva. Viktor har jobbat inte mindre än två 16 timmars pass på knappa 48 timmar. William har i sin tur varit frustrerad/missnöjd/fullt förbannad. Jag har trott att han varit uttråkad, men alla mina påhitt har mötts med arga skrik och gråt. Inte ens att gå ut på lekplatsen som ligger ett stenkast från huset har varit roligt.

Igår tog det sig till nya höjder, då han först var upprörd över att sitta i bilen och skrek hela vägen hem. Hemma fortsatte skriket till närmare midnatt innan han äntligen kom till ro och somnade. Inget som märktes imorse då han ändå slog upp ögonen strax efter 6.

Men som tur är, har Viktor jobbat sitt sista pass på ett par dagar. Så vi kan åtminstone hjälpas åt om dagarna skulle fortsätta på liknande spår. Jag hoppas ju så klart att det är en mycket gladare unge som vaknat idag.

Bilderna är ifrån här om dagen, när det var roligt att måla i nästan 3 sekunder.

Gillar

Kommentarer

I fredags, på självaste midsommarafton, fick jag äran att föreviga två pars bröllopsdag, där bland annat @Sweetpeanutbunny och hennes Ben. Beslutet om att jag skulle fotografera togs väldigt hastigt och under de få dagarna innan den stora dagen sprang vi massor med ärenden för att kunna få så många och så bra bilder som möjligt, då tiden minst sagt var begränsad.

Missödena hopade sig under dagen, brudparen blev försenade och solen stod oförlåtligt högt på himlen. Men trots få minuter och hårda skuggor, blev det bilder på båda paren innan dem försvann in i rådhuset.

Jag blev kort efter upplockad av mina föräldrar och var helt slut efter något som minst sagt blev en jagad fotografering. Hos mina föräldrar kom snart Viktor och William och vi firade en lugn och mysig midsommar.

Gillar

Kommentarer

Förra veckans dagar hade så många måsten att innan vi vetat ordet av har vi legat nerbäddade för natten igen. I veckan som har gått har vi hunnit baka massor, jag har fyllt 25 år, vi har firat midsommar och jag har varit bröllopsfotograf. Men mer om det senare.

Igår varvade vi ner vår ovanligt fartfyllda vecka med att baka lite chokladbollar när Viktor hade åkt iväg till gymmet med en vän. William har varit besvärad av inte mindre än två tänder under det senaste och har varit svår att roa och har inte riktigt velat göra något på egen hand. Men att rulla (äta) chokladbollar var precis lagom roligt för denna herre igår och efteråt sprang han nöjt runt och pysslade lite själv.

Senare idag ska vi förhoppningsvis ta oss in till stan och träffa en vän. Men just nu dansar vi loss till Mother Goose Club på youtube.

Gillar

Kommentarer