+ Det visade sig vara tredagars feber William hade och igår verkar än så länge ha varit sista feberdagen. Snart är han tillbaka igen, vår busiga kille!

- Jag ligger efter med allt. Uppdateringar här och på instagram, tar sällan upp kameran, ligger efter med dem jag följer på youtube och hinner knappt titta på min bullet journal. Städ och tvätt ska vi inte ens prata om. Blir sur på mig själv för att ingenting hinns med.

+ I fredags var jag vikarie i en andra klass och det var hur mysigt som helst. Jag har fått 3 pass i nästa vecka och det ska bli himla spännande att se vad dem ger.

- Vi har inte veckohandlat på två veckor och har därför haft onödiga småbråk bara för att vi inte vet vad vi ska äta.

+ Bara vetskapen om att jag hann starta en maskin tvätt på timer och köra en diskmaskin på snabbprogram nu efter att William somnat, gör mig säker på att jag kommer sova liiite bättre i natt.

- Visst är det härligt med värmen, men jag har verkligen ingen garderob för den. Det är verkligen få plagg som känns användbara och jag är något för snål för att unna mig något nytt.

+ Utöver mina arbetspass som vikarie, ser jag mycket fram emot att få föreviga min systers bal kommande torsdag. Det ska bli så kul!

Gillar

Kommentarer

God morgon! Efter att Viktor åkt iväg till jobbet igår, blev jag och William upphämtade av mina föräldrar och åt middag hemma hos dem. Det blev även lite bus i trädgården och det slår mig minst en gång varje dag nu, hur skönt det hade varit med egen trädgård och inte varit ett sådant projekt att ta med sig den lille med ut. Det står högt på listan över saker vi önskar när vi tittar efter ny bostad.

Efter vi hade vänt hem igen tog det inte många minuter innan William slocknade, men jag låg och vred mig länge. Mörkläggningsgardinerna i sovrummet gör långt ifrån sitt jobb och behöver bytas ut eller åtminstone förstärkas, både för ljusets skull men även för värmen. Att gå och lägga sig i ett sovrum där eftermiddagssolen stått på, med en liten kille som genererar mer värme än en öppen eld, är inte särskilt kul.

Idag ska jag äntligen göra något åt mitt hår. Utväxten är fasansfull och topparna påminner mer om svinto än hår. Jag har skjutit på det hur länge som helst nu, mest för att orken har fattats och jag har velat låta amningshåret komma tillbaka något mer. Något som nu gör att det ser ut som jag har en dålig 80-tals lugg. Det ska bli himla spännande att se vad jag kommer tillbaka med, kanske något som gör att jag inte har det uppsatt dygnets alla timmar.

Nöjd kille som fick vara med och avnjuta mammas frukost här om dagen.

Gillar

Kommentarer

Vi är inne i någon fas nu där det är många gränser som ska testas. Man ska inte sova, pilla på allt som man vet att man inte får och andra små bus, bara för att se vart mamma och pappa säger stopp. Inget superbesvärligt egentligen, även om det är lite tråkigt att behöva lyfta bort en argt sprattlande ettåring ifrån bokhyllan/kökslådan med fryspåsar/mammas ansiktsprodukter för tusende gången.

Däremot, är det tröttsamt när ungen verkar vara väldigt obekväm med vad vi bara kan gissa är tänder. Man får absolut inte komma till för att titta och de egna fingrarna är långt in och gräver. Ett par morgnar har han ovan på allt också vaknat med väldigt kladdiga ögon, ett resultat ifrån fingrarna i munnen och sedan gnuggande i ögonen.

Som tur är, är det väldigt lite av dagen som går åt till det ovanstående. För det allra mesta är det världens härligaste charmtroll som lever loppan här hemma. Massor av pussar och kramar delas ut, dansar till nya favoritprogrammet och sjunger (han kan rörelserna till hela 4 sånger nu!). Det är så roligt att vara ute, men nästan roligare att vara på balkongen, som man nyligen vågat sig ut på själv.

Gillar

Kommentarer