De sista dagarna har verkligen tagit på krafterna på oss alla här hemma. Jag tror att vi är mycket påverkade av vädret och åtminstone jag har haft ett tungt huvud i ungefär en veckas tid. Men nog om det.

Under helgen firade vi att Ludwig, @FruStjärnfeldts minsting fyllt ett år. Det blev kalas utomhus och William tyckte att det var så härligt att knalla runt i deras trädgård och tittade förundrat på de större barnens lek. Igår tog vi tåget hem till mina föräldrar och spenderade eftermiddagen där medan Viktor jobbade.

Idag har vi besökt Ikea med målet att barnsäkra. Jag fick nog helt enkelt då William börjat tömma TV-bänken på både spel och DVD fodral för att sedan halka på dem och såklart bli så ledsen. Låsen sitter redan på plats och vi har hunnit med ett par utbrott över att han inte längre kommer in. Men den striden tar jag gärna, någon gång måste man lära sig att man inte får leka eller vara precis överallt.

Gillar

Kommentarer

Usch, vad låg jag har känt mig idag! Nästan sjuklig och illamående stundvis. Kan ha berott på att ett stort svart regnmoln hängde tungt utanför fönstret och det fanns inte ett spår av motivation till något alls i min kropp! Vi hoppas på nya, bättre tag imorgon.

William beslutade sig för att ta sin vila strax efter 8 imorse och under de två timmarna gottade jag ner mig med boken jag började läsa igår. Det märktes så att jag har saknat att slukas upp helt av en bok, sidorna försvann i en rasande takt och när William sedan vaknade hade jag knappt en fjärdedel kvar.

Vi klädde oss och gick en kort vända till affären och kom hem med lite lunch. När mammans fantasi började tryta efter ett par timmars lek och bus, åkte fingerfärgerna fram. Den här gången hann jag knappt få honom i stolen innan han körde händerna i färgen. Det hela slutade med två fina målningar och en väldigt färgglad unge som inte helt samtyckte till duschen efteråt.

Gillar

Kommentarer

Gårdagens frånvaro kan förklaras så enkelt som att jag satt hela dagen och kämpade ihop CV. Usch, vad dålig jag är på att sälja in mig själv, men tillslut fick jag ihop något som jag redan har skickat iväg till ett par ställen.

Medan jag satt och skrev, raderade, skrev om, så utövade William sin nya färdighet och vandrade nöjt runt i vardagsrummet. Han och Viktor åkte iväg och handlade en stund och jag lade sista handen på mitt nyskrivna CV genom att ta en ny bild på mig själv.

Idag har vi avverkat terminens sista babysim och frågan är nu om det kommer att bli mer. Vid nästa start har vi mest troligt tagit steget in på förskola och jobb, något som gör att vi mest troligt inte kommer kunna fortsätta. Åtminstone inte på samma tid. Det hade varit roligt om vi kunde fortsätta på något vis, han tycker att det är så kul att simma.

Gillar

Kommentarer