Vi kom aldrig iväg till mina morföräldrar, utan vi bockar av det imorgon istället. Vi ville inte ta risken att fastna bakom någon trafikolycka eller liknande när William skulle vara med i bilen. Det är långt dit hem som det är ändå. 


Det var en supertrött kille vi kom hem med efter en minst sagt vild middag hos svärföräldrarna. Det är sällan alla kusiner och nästkusiner är tillsammans och i kombination med massor av påskgodis blir det väldigt livat! Jag tyckte ändå att William tog det med ro, fast än det var massor av ”nya” människor som studsade runt.

Innan vi packade ihop oss för att åka hem gjorde vi försök att ta bilder på alla barnen tillsammans. Nja, det var nog bara de vuxna som tyckte det var en bra idé. Fem trötta barn, med spring i benen, ihopklämda tillsammans på en soffa. Det blev ingen bild där alla tittar in i kameran och bara tre där ingen har ett finger i näsan.

Gillar

Kommentarer

Nu är påskhelgen igång! Trots att det ligger en klass 1 varning över Skåne så hoppas vi att komma iväg en stund till mina morföräldrar i eftermiddag. Annars har vi inte större planer än att det blir lite middag hos Viktors föräldrar med närmaste familjen.

Jag har en liten förhoppning att hinna baka lite till idag och sedan ska vi ta en snabbstädning då Viktor har bjudit över en kompis.

Vad ska ni göra i påsk?

Gillar

Kommentarer

Det blev en lång dag igår! Efter att ha bockat av tandläkaren redan 07.45 på morgonen bestämde vi på hemvägen för att hoppa babysimmet. William gäspade och beklagade sig lite över att tandläkaren tagit sig friheter hela vägen hem och somnade ganska snart vi landade i soffan igen. Istället bokade vi en liten promenad med moster och mormor, där William gick väldigt långt själv, hållandes någon i handen förstås.

Vi gick bort till lekplatsen och lekte en stund innan vi vände hem igen. Väl hemma har Viktor blivit inringd för ett extra skift, så det blev snabba beslut att följa med hem till mina föräldrar istället för att sitta hemma själv. Där blev vi till långt över läggdags och när vi slutligen packade ihop oss så gick William nästan hela vägen till bilen. Så fort han inser att vi sinkar honom genom att hålla honom i handen, så kommer han gå själv och det är bara dagar tills dess. Det enda han vill göra om dagarna är att gå!

Idag ska det bakas i mängder är det tänkt. Vi ska försöka komma iväg till mina morföräldrar imorgon och då vill jag gärna ha ett litet lager kakor med.

Gillar

Kommentarer