Här kommer en smygtitt på en hörna i Williams rum! Hyllor och dylikt har fortfarande inte riktigt hunnit upp och jag letar fortfarande efter ett par saker som ska in. Ordentliga bilder kommer upp så fort det är 100% klart.

Vi gjorde morgon prick 06.00 och har redan hunnit med första vilan. Solen ser ut att vara långt borta och jag känner mig frusen långt in i själen. På onsdagar brukar vi oftast hänga på bebis musik inne i stan, men idag har vi inte orkat oss utanför dörren ännu. Nu väntar lite frukost innan vi hör av oss till Amanda och Holly för att höra om dem var sugna på lite lek idag.

Gillar

Kommentarer

Solen tittade fram runt lunch och med lite mat i magen gick vi ut med mål att gunga. Det var isande kallt i vinden, men åh vad härligt det var att få en stund i solen. Efter sömnlösa nätter och väldigt grå dagar, var det precis vad som behövdes.

Efter att vi hade hängt en stund på lekplatsen åkte Viktor till gymmet och jag drog med William på en kortare promenad till affären.

William drog ett riktigt busrace vid matbordet som höll i sig långt över läggdags. Han ålade runt i hela sängen, skrattade åt minsta lilla och ögonen lös med bus. Härliga unge!

Gillar

Kommentarer

Efter ett par stökiga nätter, med plötsliga uppvak och mycket tårar, har vi landat lite igen. Två kvällar på rad har William från ingenstans vaknat upp runt 22.30 och varit helt otröstlig. Det har tagit minst en timme innan han har kommit till ro igen och resten av natten har varit orolig. Givetvis föll det samman med att Viktor jobbade natt, så jag fick konka runt på ledsen bebis själv och har varit som en levande död de senaste dagarna.

Igår natt och nu inatt har vi sovit betydligt bättre och är på mycket bättre humör.

När Viktor vaknar i eftermiddag så blir det lite veckohandel och jag vill gärna hinna baka några av dem glutenfria recepten jag har hittat i veckan.

Gillar

Kommentarer