Mina mest gillade bilder från instagram

Då var årets sista dag kommen. Hur kunde det gå så fort? Snart har vår allra käraste hunnit bli 10 månader och det har hänt så mycket på vägen hit. Bara för ett par dagar sedan började han vinka för fulla muggar och igår började han hasa sig över golvet.

Vi började året fulla av förväntan, för hoppningar och viss nervositet ska erkännas. Men bra sådan, lite nervös får man vara när man vet att man står inför mötet med sin livskärlek, utan att ha en aning om vem denna är. I januari jobbade jag mitt sista arbetspass och förpassade dagarna fram till förlossningen med att föreviga gravidmagen och vagga fram och tillbaka till yogan. I mars vändes hela livet upp och ner när William gjorde sin entré, 3 dagar tidigare än beräknat och sedan dess har det gått i en himla fart.

Vi har mött nya vänner, fått bättre kontakt med vissa och tappat några på vägen. Vi har provat nya saker, lärt oss massor och har massor med nya drömmar. Jag har börjat läsa på distans för att prova på en ny väg och hoppas att den tar mig upp och vidare.

Vi ser fram emot allt vad det nya året har att erbjuda, milstolpar, utmaningar och nya upplevelser som en familj på tre. 2017 gav oss det finaste vi någonsin fått. 2018 kommer med nya erfarenheter i vår föräldraroll (vi är snart föräldrar till en 1åring?!) och vi kan knappt vänta.

Gillar

Kommentarer

Det händer väldigt sällan att vi handlar på Zara, allra minst till oss själva. Ett få tal gånger har vi handlat en och annan present till Viktors syskonbarn, men annars är det ingen butik vi vanligtvis handlar i. Men sedan William kom till världen har vi faktiskt varit där flera gånger och faktiskt fått med oss ett par plagg. 

Jag har suttit och spanat på nätet nu under mellandagsrean och allt jag har tittat på har varit slut i Williams storlek, även storleken över har varit helt slut. Funktionen att hitta lagerstatus i butik fungerade knappt, så när Viktor ändå hade ärenden att ta i tu med, åkte jag och William med. 

Plaggen jag först tittat ut kunde vi inte hitta, men det blev lite annat som följde med hem och allt till rabatterat pris. Den skarpögde kan se att det står "babygirl" i Star Wars tröjan, men hallå, det är en Star Wars tröja. Han kan INTE inte ha den!

Gillar

Kommentarer

I tisdags trängde jag och William in oss i bilen ihop med min mamma och min syster och satte kurs mot mina morföräldrar. Tanken var egentligen att vi skulle ha hunnit dit innan jul, men tiden blev knapp mellan alla sjukdomsvarv så det hanns helt enkelt inte med.

Innan vi åkte dit så stod jag hela morgonen och bakade. Medan saffrans degen låg och jäste, rullade jag chocolate chip cookies och William passade på att sova på sin pappa. Det var längesedan jag hade så lång "egentid" och tyckte det var så mysigt att få stå där och pyssla.

Det mesta av baket fick följa med hem till mormor och morfar, vilket uppskattades mycket. Men vem uppskattar inte lite hembakat?

Gillar

Kommentarer