Helgen har dragit förbi i en väldig fart och december står snart inför dörren. Vi har pyntat och städat en del samtidigt som vi har försökt roa vår minsta kärlek som har producerat två framtänder över helgen. Räddningen har varit några avsnitt av Greta Gris och tandborsten eller annat gott att tugga på som kittlar skönt mot tandköttet.

Vi håller tummarna för att magproblemen som vi har upplevt de sista veckorna, minskar nu när tänderna har tittat fram. Det har varit väldigt stressande att ha en obekväm bebis med liten/ingen matlust.

Nu har vi några spännande dagar framför oss. Vi ska besöka två förskolor (när blev han så stor?) för att bilda bättre uppfattning om vart vi att William ska spendera sina dagarna någonstans. Jag ska försöka hinna skriva ner några frågar jag vill ha svar på innan det är dags att åka iväg. På plats lyckas jag på något vis alltid glömma bort vad det var jag undra.

Sedan på onsdag är det dags för bebis musik på konserthuset ihop med Amanda och Holly, förhoppningsvis Nathalie och Owen också. Jag och Amanda gjorde premiär där förra veckan och tyckte det var så mysigt. Barnen fick chansen att leka med andra samtidigt som musiker från Helsingborgs symfoniorkester spelade ett stycke klassisk musik. Så himla härligt! Tråkigt dock att vi upptäckte detta just i slutklämmen (de startar upp igen nästa år), men då får vi utnyttja den till fullo!

Gillar

Kommentarer

​Igår kavlade vi upp ärmarna och startade ett pepparkaksbak! Jag satte en deg på morgonen och strax där på gjorde min mamma och mina systrar oss sällskap. Ingen av oss hade gjort ett hus från grunden tidigare och degen var inte riktigt medgörlig i början (både oljig och smulig, hur går det ens?!) så blev det en söt liten stuga till slut. 

Det blev också en liten släde som ännu väntar på att bli färdigställd. Men vid nästa bak blir det nog köpt deg. Vi var ganska överens om att det var dekorationerna som var roligast och att köpt deg kanske inte bråkar lika mycket. 

Gillar

Kommentarer

​Halva november har redan passerat och julen börjar smyga sig in i min bullet journal. Jag jobbar mig fortfarande fram månad till månad för att hitta det perfekta månadsuppslaget, med pennan i ena handen och Pinterest i andra. 

Hitintills har månaderna fram tills nu (jag började i augusti) sett lite kala ut. Jag har testat olika sätt att lägga upp mina veckor på och gjort en del försök till så kallade "trackers" som bara blivit halvvägs i fyllda. I ren allmänhet ser det lite "meh" ut, men jag har inte blivit avskräckt, snarare tvärtom. 

Allt krut har istället hamnat i mina december uppslag. Nedre bilden visar en sida med en nedräkning i form av en ljusslinga, som ska fyllas i med olika färgpennor i takt med att dagarna går. Andra sidan är en översikt över alla barnen vi ska handla julklappar till (de vuxna hittas på sidan bakom) och jag är med än nöjd hur resultatet blev. Jag har lite fler listor planerade innan veckouppslagen ska komma på plats. Men det blir så bra och jag blir så nöjd, att drivkraften bara blir större och starkare.

Gillar

Kommentarer