Dagarna går verkligen i ett och särskilt när det är grått ute. William håller verkligen oss sysselsatta för tillfället och ofta hinner jag knappt starta dagen innan den är över.

Hoppgungan har blivit rolig kortare stunder och nu hoppas det överallt. Till och med liggandes på mage, skuttar de små benen och det dröjer nog inte allt för länge innan han får till knepet att ta sig fram för egen maskin.

Men det som främst fångar vår lilla prins intresse är alla små lappar, halsband och snöre han kommer över. Länge kan han sitta, vrida, vända och passa mellan händerna. Ibland fångas blicken av de egna fingrarna och då måste även dem studeras en stund.

Det är så mysigt att få vara med varje dag och upptäcka allt fler saker, stora som små.

Gillar

Kommentarer

God morgon! Jag vaknade när Viktor steg upp och har nu gjort honom sällskap i soffan till de olika hockeymatcherna han bläddrar mellan på tvn. William sover fortfarande och låter inte alls så rosslig som tidigare, håller tummarna för att han är piggare idag, trots att han har varit ledsen ett par gånger i natt.

Viktor jobbar och ska sedan direkt iväg på innebandymatch, så vad jag och lilleman ska hitta på större delen idag, vet jag inte. Kanske leker vi med hoppgungan som han bara för någon dag sedan kom på vad den skulle vara bra till. Eller så åker vi hem till mina föräldrar, där han har mostrar som är väldigt snabba på att erbjuda sig att busa.

Gillar

Kommentarer

Eftersom att vi inte har lyckats lämna hemmet idag och jag inte har haft en fri hand på hela dagen så blir det ett kort litet inlägg med saker som jag har tänkt på under sista tiden.

Var är alla lock?! Locken till våra matlådor verkar försvinna i allt snabbare takt och det känns som att jag dagligen står och kliar mig i huvudet och letar i alla skåp jag kommer över. Är det diskmaskinen som har tröttnat på oss och äter dem i hemlighet?

Det här året blir det första på länge som jag inte har köpt färdiga julkort på Ullared. Såklart vill jag göra (eller åtminstone designa) en egen variant med bild på William. Men jag vet inte alls hur jag ska gå tillväga eller vad jag vill ha för bild. Så fort jag öppnar Pinterest appen så bombarderas jag med ännu fler idéer än vad jag redan har och det är inte direkt till någon fördel.

Jag har klickat i intresse på så många julevenemang på Facebook nu så jag inte längre har någon aning om vad jag har tryckt på.

Gillar

Kommentarer