Jag älskar sådana här bilder. Sida vid sida syns det verkligen hur mycket vår lille prins har växt! På första bilden är han klädd i en body i storlek 56 och på den andra, som är tagen idag, är han klädd i 68.

Gillar

Kommentarer

Bilder från vår promenad i Jorbodalen för ett par dagar sedan

Första delmålet är avklarat och godkänt. Kan inte säga att jag är jättenöjd med min prestation på den muntliga examinationen, men med i bagaget fick jag hur jag ska lägga upp mina studier till nästa kurs och hur jag ska gå tillväga. Det som räknas är att det blev godkänt och att jag nu kan kliva upp till nästa trappsteg.

Mina föräldrar har nyss åkt hem, jag har precis fått i mig lite mat och hunnit boka om en sjukhustid till William. Kvar att göra idag är bland annat lite små städning och att åka in till stan för att hämta biobiljetter. Imorgon kommer Frida med barnen på förmiddagen och vid lunch väntar första föräldragruppen på länge.

Gillar

Kommentarer

Igår hoppade vi babysimmet och tur var nog det. William var inte alls på humör och lite av förkylningen verkar hänga kvar i den lilla kroppen. Men nattsömnen är nästan som vanligt igen och han har till och med sovit längre stunder på dagen, så förhoppningsvis är vi på slutspurten nu.

Både igår och idag har det gått super att komma ut med vagnen. Igår kom vi ut två gånger och han somnade efter bara ett par minuters promenad. Idag satt han dock och kämpade med att hålla sig vaken lyckades fram till att vi stod utanför porten då han slocknade. Nu sover han i vagnen på balkongen och jag passar på att titta lite på texterna jag ska ha prov på imorgon.

Har även börjat klippa upp lite tyg till tajts till William och hans nya kompis Holly, samt att jag köpte med mig jäst och äpplen hem. Alltid många bollar i luften, fast man är föräldraledig.

Gillar

Kommentarer