Det var över en timme sedan jag gav upp nattsömnen och har nu suttit under en filt i ljuset av stearinljus och känt mig något ynklig. Är inne på dag tre med svullet tandkött (superelak visdomstand är min gissning) och att försöka somna om när det dunkar i halva huvudet och svider ner i halsen när man sväljer är långt ifrån det lättaste. Jag håller alla tummar att det försvinner så snart som möjligt, känner mig så tråkig i humöret då det känns som att halva ansiktet är påväg av.

Bebis och sambo sover fortfarande skönt kvar inne i den varma sängen och jag får väl helt enkelt kämpa mig igenom ännu en dag med dålig sömn i bagaget. Har jag tur kanske jag får chansen att blunda en liten stund när William också tar en powernap.

Gillar

Kommentarer

När ens mamma får konstiga idéer så får man (än så länge) bara segla med, hehe.

Efter några dagar smått kaos och mycket på schemat är vi nästan tillbaka på banan igen. Där är några ärenden kvar idag som ska prickas av och vi kanske kommer ut på andra sidan ikväll med spännande nyheter.

Nu när min minsta älskling har lärt sig att sitta har jag haft lite nya foto idéer som kommit upp. Lådan han sitter i är från Ikea och jag har lite planer på en utomhus fotografering med denna. När han först hamnade i den både log han stort och skrattade, men sedan när kameran kom fram så bjöd han inte till minsta lilla, haha! Jag får ha med någon som kan skoja med honom under tiden nästa gång!

William börjar allt mer hitta sin röst här hemma. Han pratar högt och långt, och de senaste dagarna har han kommit fram till att han även kan skrika. Något som har blivit favoritsysslan nu. Så om någon skulle gå förbi utanför, nej vi gör honom inte illa, han bara testar sångrösten allt han kan!

Gillar

Kommentarer

​Imorse premiär badade vi på babysimmet. William var snabb på att plaska runt och trivdes som fisken i vattnet. Det var dock lite klurigt att se till så han hade ansiktet över vattenytan när vi provade på ryggläget, då han låg och vred på huvudet för att kunna titta på de andra bebisarna och allt omkring. 

Det var också invigning av "wetbagen" jag sytt. Även denna har jag hittat på Pinterest (eller en tutorial rättare sagt) och jag är så nöjd med hur den blev! Den är gjord av ett material som heter PUL och är tydligen populärt att göra tygblöjor av i USA bland annat. 

Jag tyckte att den höll superbra. Fast det låt blöta badkläder i kändes utsidan inte det minsta fuktig och inget såg ut till att ha läckt när vi kom hem heller. Jag är dessutom extra nöjd över att jag lyckades sy en dragkedja utan större bekymmer, fast jag aldrig gjort det tidigare. Det finns fortfarande material över, så kanske att det blir en till. Kanske att ha i blöjväskan till våta ombyten.

Gillar

Kommentarer