​Oj, vad besvärad han är, vår lille prins. Misstänker att de där tänderna kommer bryta igenom vilken dag som helst, då han saglar i mängder, kräks och är allmänt uppgiven. Fingrarna har han så mycket i munnen att hudflikar har lossnat och leksakerna vi erbjuder blir nobbade. 

Igår kom min syster för att umgås lite och för att underhålla William lite medan jag bakade. Det slutade med att jag till sist stod och bakade ut degen med en hand och bebis på höften för att ingenting riktigt gick hem hos den lille herren. Min pappa och min andra syster kom sedan en stund och när de åkt packade vi in oss i bilen (och höll tummarna för att regnet skulle hålla sig väck) och körde mot stranden. 

Äntligen fick jag några bilder av oss på stranden! Kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig, men fina ändå. William tyckte mest att det var spännande att titta på vågorna som rullade in och det var inte många bilder han tittade mot kameran. Men det är en del av charmen med bilder på små barn.

Gillar

Kommentarer

I måndags var det äntligen dags för BVC-besök igen. Det var nästan två månader sedan förra besöket, så vi var väldigt spända på att se hur mycket William vuxit. Vi vägde in på 7595 g och 65,2 cm, så att bodys i storlek 62 har börjat kännas korta är inte så konstigt.

Här ovan syns senaste beställningen till den yngsta familjemedlemmen från H&M. Lite basic plagg och lite med roliga motiv på. Dock är ingen gladare än jag att höstkläderna är på intåg, då jag har tyckt att sommarkläderna på det senaste har varit lite tråkiga.

Gillar

Kommentarer

Halv åtta stod vi utanför porten, redo för att ge oss ut en sväng. Kan inte komma ihåg sist vi var ute så här tidigt eller ens när vi var ute med vagnen på det här viset, då bebis har vagnvägrat i nästan två månader. Nu varade protesterna i knappa 20 minuter (klaga lite får man väl) innan han somnade och vi hann vara ute i 1,5 timme innan han tyckte att det fick räcka.

Man kan nog säga att sittdelen fick mer än godkänt från mini och dynan från Inovi (som Viktors mamma så generöst köpte åt oss) gör att han sitter stadigt och bra, trots att han kanske är lite liten ännu. Han skramlar inte runt och har bra stöd från kuddarna på sidorna. Har varit något orolig för att han ska bli för varm när han sitter på dynan, så vi får försöka komma ut en gång till senare idag för att testa. 

Gillar

Kommentarer