Imorse stod jag och bakade tårtbottnar till fullo (fortfarande inte perfekta, men får gå), innan vi åkte ut en tur på Väla. Viktor skulle titta ut fotbollsskor, men vi åkte hem tomhänta.

VI har också hunnit med att vara en stund hos Viktors föräldrar. De kom hem igår kväll från Spanien efter att ha varit borta i en hel vecka. Viktors syster och systerbarn var också där, så det var full rulle redan innan vi kom innanför dörren.

Nu ska vi försöka enas om vad vi ska äta och jag ska kanske ge mig på att baka de sista tårtbottnarna.

Gillar

Kommentarer

Mat och barnkläder är det som jag har absolut lättast att spendera pengar på. Idag när vi skulle köra på ett par ärenden, körde vi inom en outlet. Mina föräldrar köpte kläder till William för inte allt för länge sedan där och jag ville åka dit för att se vad som fanns.

Vi har fortfarande mängder av kläder som vi fick precis när William föddes, men nästan allt har båtar, fiskar eller annat marint motiv på sig. Därför blev jag himla glad, när jag hittade dessa plagg för att blanda upp alla båtar. Så som den här ungen både kräks och saglar, så går vi igenom ett par klädbyten om dagen, så kläder behövs alltid!

Gillar

Kommentarer

Dagarna när Viktor har jobbat natt är ofta lite bökiga matvis. När han går upp kring lunch är han inte direkt sugen på att äta ordentlig mat, medan jag ofta är döhungrig. Jag tycker dessutom att det är så tråkigt att laga mat enbart till mig själv, så ofta blir det att jag äter någon macka och är hungrig en kort stund efter.

Men här om dagen tog jag mig faktiskt i kragen och gjorde en mer ordentlig lunch! Vi hade inte direkt något hemma, så jag tog vad vi hade i kyl och frys.

För liknande maträtt behöver du:
Pasta av något slag
Avokado
Olivolja
Cocktailtomater
Ricottabiffar
Salt och peppar

Gör så här: Koka upp vatten i en kastrull och tillaga pastan enligt förpackningens anvisningar. Under tiden värmer du på ricottabiffarna, antingen i ugn eller i micro. Mosa avokadon i en skål med olivolja, smaka av med salt och peppar. Skär upp tomaterna. Blanda pastan med avokadon och servera med ricottabiffar och tomater.

Gillar

Kommentarer