Det varma vädret går verkligen inte hem hos vår yngsta familjemedlem. Inte blir det bättre att vår lägenhet förvandlas till världens bastu under sommarhalvåret. Till och med under amningen är han smått missnöjd och svettpärlorna syns stora i håret på honom. Jag försöker kompensera de kortare amningsstunderna med att erbjuda honom mat oftare och än så länge har han inte tackat nej.

Själv har jag också har något svårt för värmen. Under dagen är jag mest brydd om William, men under natten när han ligger tätt intill och sovrummet (trots både tvärdrag och fläkt igång) blir långsamt varmare. Dessutom har jag fått väldigt ont i nacken och störs av det. 

På gladare noter lyckades jag äntligen bråka igång min skrivare. Eller ja, den skrev ut innan med, men jag var något otacksam mot de gröna och blå utskrifterna. Jag råkade nog bli lite väl lycklig när utskrifterna kom i lite fler färger och började skriva ut mängder med bilder till både det ena och det andra. Många av dem hamnade i babyboken och fast det inte var så länge sedan William kom och jag började fylla i, så är det redan roligt att se tillbaka.  

Gillar

Kommentarer

Viktor är inne nästan varje dag. Jag är inte lika intresserad (för tillfället) och tycker att det är ganska svårt att komma fram till vad jag vill ha. Dock hittade jag faktiskt ett radhus som jag gillade planlösningen himla mycket på, men det blev genast nerröstat då Viktor vill bo i "riktigt" hus. Men jag fick åtminstone en liten idé om vad jag gillar.

Min Pinterest fylls dock med ett konstant flöde av inredningsdrömmar och projekt. Vi har bestämt att inte göra i ordning något rum åt William än, då han ändå sover med oss, men oftast är det just dem bilderna/pinsen jag sparar absolut mest!

Gillar

Kommentarer

Sonen sover och sambon har satt sig i bilen mot Malmö för att åka till läkaren. Himlen är klarblå och solen strålar med löften om en fantastisk dag att vara utomhus. Det står få saker på schemat idag, så jag hoppas vi hinner vara ute massor!

Börjar misstänka att William är i den tredje utvecklingsfasen. Han blir allt mer medveten om vart han flaxar med både armar och ben, och kan styra dem något hackigt. Han har alltid haft en stark nacke, men kan nu ligga ännu längre stunder på mage och lyfta huvudet högre. Han har också börjat svinga med benen när han ligger på mage och har ett par gånger fått sån fart att han nästan tippat över. Att sitta är väldigt spännande och något säger mig att han kommer vara tidig på att kunna sitta själv (jag och mina syskon har varit snabba på att sitta själva).

Magknipet som vi länge har kämpat med är nästan som bortblåst. Skriken beror nu oftast på trötthet eller missnöje och dem är heller inte så många. Han skiner upp som en sol när man pratar med honom eller studerar fundersamt. Vår lilla kille är inte många dagar ifrån tre månaders märket och vi gläds med honom för var dags nya upptäckter och framsteg.

Gillar

Kommentarer