Att Carrie Fisher lämnade jordelivet i slutet av förra året har nog få missat. Denna Star Wars ikon har skrivit flera böcker och var på väg hemifrån en signering av sin senaste när hon drabbades av en hjärtattack som senare tog hennes liv. Vi hade turen att hinna träffa henne förra sommaren under Star Wars Celebration i London och hon verkade så söt.

Jag har länge tänk att jag ska läsa hennes böcker, men av någon anledning har det inte blivit av. I veckan klickade jag hem Wishful Drinking (som även är en show) och hoppas hinna läsa den mellan amningar och blöjbyten. Just den här beställdes hem som storpocket och är på engelska. Återkommer när jag har läst den!

Gillar

Kommentarer

Idag steg jag och William upp tillsammans med Viktor, redan fyra imorse! Mini var lika glad för det och låg mellan oss i soffan och pratade. Sedan när Viktor åkte mot jobb passade William på att somna om och har sovit med avbrott för mat. Så här mycket har han inte sovit på flera dagar och jag börjar undra om han planerar att vara vaken hela natten för att väga upp.

Ikea står schemat senare, då jag fick ett sådant sug att få ordning på balkongen igår. Något nytt fat är jag också intresserad av. Från att vi flyttade ihop för snart fyra år sedan så har jag letat efter uppläggningsfat och fortfarande inte hittat något jag velat ha. Håll tummarna!

Gillar

Kommentarer

Igår provbakade jag en kaka som jag tänkte att vi ska servera på Williams dop. De kanske inte ser så mycket ut på bilden här ovan, men tanken är att man ska dekorera dem med frosting eller kristyr.

Dock måste jag ha gjort något fel (eller så är degen bara så?) med måtten när jag omvandlade från ett amerikanskt recept, då det knappt gick att kavla ut degen utan att den fastnade och gick sönder. Efter många om och men så fick jag ut två plåtar, men om jag är riktigt nöjd? Nja, det var aningen för mycket kämpande med degen för få kakor (använde en större utstickare), men misstänker att det är jag som har gjort fel någonstans.

Har ni ätit sugar cookies någon gång?

Gillar

Kommentarer