Dagens frukost!

Känns som att jag har haft huvudvärk i all evighet. Det vill verkligen inte ge med sig, oavsett vad jag gör. Som tur är (och jag är evigt tacksam) vår barnmorska är så hängiven som hon är. Jag hann knappt komma innanför dörren igår innan hon säger - är det fortfarande så illa? Hon gör dubbla tester och verkligen letar efter att något ska vara fel så hon får anledning till att skicka in mig, men i vanlig ordning visar inte mina prover något alls. Allt ser bra ut. Trots det ringer hon själv in till förlossningen och ordnar så att någon ska ta sig tid att titta på mig när vi ändå ska in på TUL senare idag. Jag ska även komma förbi under fredag, så att hon kan göra ytterligare en koll.

Förhoppningsvis kan jag få något som motverkar huvudvärken, eller så kan bebis komma och ta huvudvärken med sig.

Gillar

Kommentarer

En napphållare jag gjorde samtidigt som jag gjorde blöjplånboken.

Förtroendet var kört i botten igår, efter att ytterligare en gång ha ringt förlossningen och sökt råd över huvudvärk som inte vill släppa. Får bara rådet att ringa medicinakuten och inget mer.

Viktor bestämmer sig för att vi behöver komma ut ur huset och efter att vi har svängt inom för att hämta ut ett paket så kör vi till stan för att promenera där en stund. Vi fönstershoppar lite och letar lite lätt efter bebisplagg i ministorlekar, då Viktor har fått en kusin (som fick komma ut alldeles för tidigt stackaren) för ett par dagar sedan. På vägen hem köper vi med oss lite sushi och spenderar resten av kvällen i soffan framför youtube och serier.

Gillar

Kommentarer

39 ( 38 + 0 )

​13 dagar kvar och 95,4% avklarat av graviditeten. Om vi nu kan lita på appen. Jag försöker att inte koncentrera mig på hur många dagar eller utsatt datum, mest för att inte gå och bli frustrerad och känna att jag väntar för mycket. Jag har haft en del sammandragningar, några förvärkar och det är tydligt att bebis ligger långt ner, då jag ofta får som små stötar ner i benen. Sjukdomskänslorna jag har haft i ett par dag kan tydligen också vara tecken på att det snart är dags. För mig, får bebis komma precis när som nu. Men Viktor vill hinna göra klart sin tatuering och tycker att bebis gärna kan vänta till någon dag efter BF, haha!

Vecka 39: Barnets totala längd nu är cirka 50 cm, och det väger cirka 3,2 kg i början av veckan och 3,37 kg vid veckans slut. Barnet omges nu av cirka 1 liter fostervatten. Fostervattnet nybildas kontinuerligt. Även om barnet har det lite trångt där inne så ska den blivande mamman känna rörelse/liv i magen varje dag. Annars är det väldigt viktigt att ni omgående kontaktar sjukvården. Lita på din instinkt.

Gillar

Kommentarer