Godmorgon! Eller förmiddag kanske passar bättre nu? Jag har startat dagen med en lång dusch och en del slötittande på youtube. Ikväll väntar föreläsningen på förlossningen och jag är så spänd! Det kommer visas bildspel och finnas möjlighet att ställa frågor om de olika avdelningarna.

Tänkte tipsa er om den ljumna potatissalladen jag gjorde igårkväll efter yogan. Superenkelt och så gott! Jag har hämtat inspiration från Hannah och Amandas bok Magisk sommar och den varierar var gång jag gör den, beroende på vad som finns hemma.

Du behöver:
Potatis
Halloumi
Ruccola
Rädisor
Gurka
Svamp
Salladskryddor

​Gör så här: ​Koka potatisen i saltat vatten tills den mjuknar. Har du större potatisar, kan du med fördel dela dem i mindre bitar. Skölj och dela grönsakerna, blanda dem tillsammans med kryddorna i en skål. Skiva halloumin i mindre bitar och stek på medel värme till den fått färg. Blanda med potatis, sallad och njut!

Gillar

Kommentarer

Jag som inte skulle handla mer bebiskläder innan bebis kom, lyckades ändå komma hem med en liten påse från Newbie i handen. Det senaste mönstret med kaniner och drakar var bara för sött att lämna kvar och jag har sett att vi har lite ont om byxor så de fick följa med också. 

Ikväll väntar ett pass yoga och jag  ser så fram emot en timme på mattan. Trots att jag har både varit piggare och gladare de senaste dagarna så känner jag mig stel i alla leder. Kanske några skumma sovställningar (eller att jag sover alldeles för ofta på soffan?) som ligger bakom? 

Gillar

Kommentarer

Hade vi varit lite mer eftertänksamma när vi valde tyg i butiken så hade det här nog gått så mycket smidigare. Innertyget har verkligen gjort allt för att bråka och ett tag blev det väldigt mycket på frihand för att det skulle gå ihop alls. Hade det inte varit för att jag hade fått så mycket hjälp av mamma så hade det nog aldrig blivit något av det! Där är fortfarande två sömmar kvar som ska sys, ska försöka få det gjort senare idag.

Imorgon ska vi gå på föreläsning på förlossningen, något jag ser mycket fram emot! Dels för att få en fräscha upp informationen vi fick på föräldrakursen och för att avdramatisera miljön lite. Jag som har ett kontrollbehov som heter duga, tycker att det ska bli särskilt skönt att se omgivningarna och se vart allt händer. Det känns mycket som om jag vet vart jag ska och vart allt finns, så kan jag överlämna ansvaret på barnmorskorna på förlossningen när det väl är dags, haha!

Gillar

Kommentarer