Äntligen har jag fått tag på ett nytt armband till min fitbit! I somras släppte armbandet från båda sidorna av klockan och det fanns ingenstans att hitta ett nytt i storlek small. Här om dagen hittade jag äntligen ett i rätta storleken och spillde ingen tid på att klicka hem, denna gången ett svart.

Jag som äntligen hade vant mig vid att ha klocka på armen, har känt mig himla naken utan den på. Dessutom använder jag den till att hålla koll på hur mycket vatten jag dricker under dagen, något som jag i mellan åt är himla slarvig på.

Gillar

Kommentarer

31 (30 + 0)

Man kan allt tydligare följa bebis rörelser utanpå magen och allt oftare är det upp under revbenen på höger sida det sparkar. Nu längtar vi massor och jag som ska gå hemma inom kort gör upp små listor för vad som ska göras, så att väntan inte blir alldeles för lång. Har haft huvudvärk de två senaste dagarna och har inte riktigt lyckats spåra det. Förhoppningsvis har jag bara varit dålig på att dricka!

Vecka 31: Barnet är nu cirka 37 cm långt från huvud till fot, och väger cirka 1,6 kg i början av veckan och cirka 1,76 kg vid veckans slut. Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdigt sist) och barnet behöver nu i princip bara gå upp i vikt. Barnet har ofta ögonen öppna när det vaket och aktivt, och blundar när det är passivt och sover.

Gillar

Kommentarer

Byxdress från Gekås Ullared

Vaknade mitt i natten av att vänster vad krampade något fruktansvärt. Kan tänka mig att det såg ganska lustigt ut när jag yrvaket och i total förvirring försöker ta mig upp ur sängen för att sträcka ut vaden stående, haha!

Den här veckan tar vi verkligen var dag som den kommer. Inte ens en planering för vad vi ska äta under veckan har blivit gjord! Mest för att vi vet att den mesta av vår lediga tid kommer spenderas hemma hos Viktors föräldrar för att kunna umgås med hans systerbarn så mycket som möjligt den tiden de är här, och det blir ofta att vi stannar över för middag om möjligheten finns. 

Nu väntar lite frukost innan jag ska smått börja göra mig i ordning för eftermiddagens arbetspass!

Gillar

Kommentarer